OPNIEUW Tweedekans merkkleding

Ginnekenweg 80, Breda

OPNIEUW geeft tweedehands merkkleding een nieuwe kans. Iedere week ontvangt de winkel merkkleding uit het hoge en middensegment en niet ouder dan twee jaar. Een greep uit de schatkist: schoenen van Prada, een jas van Burberry, een tas van Gucci en s… Read more

Unieke tweedekans merkkleding, schoenen en accessoires bij OPNIEUW in Breda.

Shop tweedehands dames- en herenkleding, accessoires zoals (designer-) tassen, riemen, schoenen, hoedjes en sieraden. Ook voor galakleding, pret à porter en couture ben je bij onze boetiek aan het juiste adres. We ontvangen wekelijks nieuwe items uit het hoge en middensegment en na een zorgvuldige selectie komen de items in onze winkel te hangen. Een greep uit de schatkist: schoenen van Prada, een jas van Burberry, een tas van Gucci en sieraden van Otazu. Deel mee in de winst! Inleveren van merkkleding kan op afspraak in de winkel. Grotere partijen kunnen we bij je aan huis ophalen. Tot ziens bij OPNIEUW!

Ginnekenweg 80, 4818JH Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.