Michael & Giso organiseert hèt trouwevent van 2017

Michael & Giso organiseert het trouwevent van 2017 waar je bij moet zijn. De prachtige trouwlocatie Hotel Nassau opent haar deuren voor vele bruidsparen. Ontdek de laatste trends voor jullie huwelijk en laat je verrassen door de geweldige omgeving.

Zondag 30 april: Trouwevent in Hotel Nassau!

Zondag 30 april opent Hotel Nassau in Breda haar deuren voor oriënterende bruidsparen. De maatwerk specialist Michael&Giso zal samen met enkele partners aanwezig zijn om je te informeren over vakmanschap in diverse disciplines. 

Vanaf 11:00 word je ontvangen in het imposante pand van hotel Nassau dat haar deuren in mei 2016 opende. De gehele ruimte is gedecoreerd door Fraai interieur in samenwerking met top-bloemist Wolterinck voor de ultieme trouw-beleving. Tijdens dit evenement zijn er 3 rondleidingen door het imposante pand: om 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur, om vervolgens inspiratie op te doen bij de verschillende stands. 

 

Michael & Giso zal de nieuwe zomer trends presenteren a.d.h.v. een video van de laatste inspiratie shoot. Deze dag zal niet alleen in het teken staan van de bloemen en de bruidsjurk, maar ook van de modebewuste man en zal een stoer randje bevatten. Zo kan je je schoenen laten kleuren, je baard laten trimmen, en de contourtjes weer strak laten zetten! Ook voor je unieke strik en bretels ben je aan het goede adres want deze worden tijdens het event hand-gemaakt.

Mocht u interesse hebben bekijk dan de website.