6 x koffietentjes voor de perfecte koffie break

Ben jij jouw filter-, cupjes- of instantkoffie ook zo zat? En hoe lang geleden is het eigenlijk dat je voor het laatst je benen hebt gestrekt? Kom eens van je (thuis)werk bureau vandaan en haal een écht goede kop koffie af bij één van deze leuke zaakjes in Breda. Dat zijn weer extra stappen op de stappenteller én je kan weer gefocust aan het werk!

coffeelab

Coffeelab opende afgelopen juli aan de Willemstraat in Breda, een ideale locatie voor een koffietentje als deze, pal naast het station. Je kunt hier normaal gesproken lekker rustig zitten en genieten van je koffie of werken op een van de werkplekken. Voor nu kun je hier natuurlijk alleen de koffie afhalen, maar dat is geen probleem want het gaat ons overigens over de koffie zelf! Gastvrijheid en goede koffie staan hier hoog in het vaandel en dat voel én proef je zeker!

koffie bij teun

Koffie bij Teun is het koffietentje dat je vast en zeker al eens is opgevallen in de Barones. Dit mooi aangeklede tentje ziet er misschien klein uit, maar de koffies die hier gemaakt worden zijn van grootse kwaliteit. En dat vinden niet alleen wij; inmiddels zijn ze al twee keer uitgeroepen tot de beste koffiebar van Nederland. Ga eens langs als je in de buurt bent en probeer het zelf!

Brandpunt

Brandpunt is niet alleen dé plek voor een lekkere kop koffie, chai latte of warme chocolademelk, maar ook een plek om te shoppen en vergaderen. Hoewel je hier nu niet gezellig plaats kan nemen, kun je je nog wel warm houden met de warme drankjes om af te halen. De positieve energie van de werknemers is aanstekelijk en dit is dus ook de perfecte plek om je koffie en een oppeppertje te halen!

coffeelicous

Ook hier zijn ze de komende tijd alleen open voor afhaal. Dit tentje vind je in het Ginneken, een ontzettend gezellige locatie! Naast koffie staan ze hier ook bekend voor de heerlijke zoetigheden die je hier kunt kopen. Wil je thuis ook kunnen genieten van al het lekkers van Coffeelicious? Dat kan! Via de webshop kun je van alles tot aan de deur laten bezorgen. Hoe chill is dat?

in kannen & kruiken

Bij het loket van In Kannen & Kruiken haal jij de lekkerste warme koffies die jou maag en handen warm zullen houden. Naast alle warme drankjes haal je hier ook heerlijke taartjes en wraps, ideaal dus voor de lunch óf als ontbijt, ze hebben namelijk ook een ontbijtwrap met ei, kaas, spinazie en zongedroogde tomaat! Hmm...

Anne&MAX

Elke ochtend staan ze bij Anne&Max klaar om jouw dagelijkse kop koffie te maken. Het liefst zouden we hier alle koffies en drankjes willen proberen, alles ziet er zo lekker uit! Je haalt hier daarnaast een heerlijke lunch voor onderweg. Ben jij dol op de koffie van Anne&Max? Je kunt de koffie ook bestellen en er zelf thuis mee aan de slag gaan, super leuk!