Tags: Toasted & Roasted, Tosti's, Koffie, Ginnekenstraat, Ontbijt

Toasted & Roasted is vanaf vandaag geopend!

Om 8.00 uur vanochtend opende Toasted & Roasted vandaag haar deuren op het hoekje aan de Ginnekenstraat, waar voorheen La Place gevestigd was. De prachtige, trendy ambachtszaak is vanaf vandaag zeven dagen per week geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur (op donderdag tot 18.00 uur). Ideaal voor je ontbijt, lunch of gewoon iets lekkers tussendoor! 

Toasted & Roasted heeft het roosteren van kakelversbrood tot ambacht verheven en daar kunnen we vanaf vandaag in Breda van gaan genieten! In de Ginnekenstraat op nummer 1, aan de kruising met de Houtmarkt en Karnemelkstraat, is Toasted & Roasted vanaf vandaag dagelijks geopend vanaf 8:00 uur voor de lekkerste tosti's en koffie. 

De geur van kakelvers brood komt je tegemoet bij het betreden van deze mooi ingerichte ambachtelijke zaak. De ruimte heeft een industriële maar toch ook warme uitstraling door de combinatie van hout, trendy kleuren en veel licht inval. Toasted & Roasted heeft een hele open uitstraling, waardoor je zo naar binnen wil lopen om een tosti te scoren. Maar met een gezellig terras voor de deur kun je ook buiten genieten van al het lekkers wat Toasted & Roasted te bieden heeft. 


Vanaf vandaag haal je er yoghurt, een broodje spiegelei of een croissant als ontbijt tot ambachtelijke tosti's en zoete lekkernijen voor tijdens de lunch. Ook een kopje koffie of vers geperst sapje bij je ontbijt of lunch ontbreekt er niet.