Haal de lente in huis: 8 x health shops!

De lente staat weer voor de deur. Naast sporten is dit ook weer dé tijd om gezonder te gaan eten. Dit kan natuurlijk volop in Breda! Niet alleen bij horeca gelegenheden, maar ook thuis! Wij hebben voor jou de gezondste winkels op een rijtje gezet die er voor zorgen dat jij helemaal healthy wordt!

Helemaal healthy in de lente!

VITAMINSTORE


In deze winkel in het centrum van Breda vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, superfood, kruiden, natuurlijke sportvoeding en afslankproducten. Ook kun je bij ons terecht voor o.a. slowjuicers, blenders en drinkflessen.Kom langs en krijg advies op maat afgestemd op jouw leefwijze en gezondheid. 

SHAKE HOUSE


Shake House is een een plek waar je dagelijks terecht kan voor een gezonde en betaalbare portie groenten en fruit. Shake House maakt smoothies, sappen, detox- en sport shakes die je een gezonde boost en energieke mood geven om de dag mee door te komen. Één slok van een van de verse smoothies, tovert een lach op je gezicht en geeft je een dosis energie. Een gezonde basis voor iedereen die zich beter wil voelen en beter wil leven!

HEALTH ADVIES BREDA

Kwaliteit en service staan hier in een hoog vaandel. Daarom adviseren zij alle klanten op het gebied van voeding en training. Een uniek concept in Nederland omdat er geen enkele verplichte kosten aan vast zitten. Jouw persoonlijke coach start met een shape-analyse en huidplooimeting. Vanaf dit punt zal je begeleid worden naar jouw gestelde doel!

BROEDERS GEZONDHEIDSWINKEL

Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout, is al meer dan 75 jaar de vertrouwde speciaalzaak voor natuurvoeding, dieetvoeding, homeopathie, vitamines, mineralen, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. In dit unieke gezondheidscentrum bevinden zich diverse artsen en therapeuten, die zich vooral richten op complementaire, dat wil zeggen niet-reguliere of natuurlijke geneeswijze.

BROCKS HOMEOPATHIE

Brocks Homeopathie is een gespecialiseerde drogisterij in homeopathische- en kruidengeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Voor geneeskrachtige kruiden(mengsels), diverse theesoorten, specerijen en keuken-kruiden, huidverzorging, zeepjes, shampoos, ben je bij hen op het juiste adres. 

DE GASTRONOOM

De Gastronoom draait om gezondheid en genieten. Je vind het een groot aanbod natuur-en dieetvoeding, vitamines en voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica, glutenvrije producten en delicatessen! Alles om lekker in het lente gevoel te komen!

Wout & Co en FAIM

FAIM


FAIM betekent honger in het Frans. Een plek waar dagverse producten van lokale & niet-lokale boeren, smaakvolle delicatessen van échte ambachtslieden en uitermate goede smaakmakers samenkomen. Puur en echt. Lekker en goed. Shop hier jou lekkere en toch gezonde producten voor deze lente!

WOUT & CO. GROENTEN, FRUIT & DELICATESSEN


WOUT Groenten en Fruit is een echt ambachtelijke winkel voor groenten, fruit en andere lekkere delicatessen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en daarvoor vol van smaak. In de winkel wordt je vriendelijke geholpen door Wout, zijn zoon en gezin.