7x Health stores om de herfst- en wintermaanden door te komen

Nu de dagen kouder worden en het zonnetje steeds minder schijnt is het nóg belangrijk om te blijven bewegen en gezond te eten. In Breda zijn er volop gelegenheden waar jij terecht kunt voor advies, een vitamine boost en sport- en/of voedingssupplementen! Wij hebben ze voor jouw gemak in een lijstje gezet, lees je mee?

Vitaminstore

Bij Vitaminstore in de Barones vind je een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, vitamines, mineralen, superfood, kruiden, natuurlijke sportvoeding en afslankproducten. En dat is nog niet alles, want je kan hier ook terecht voor slowjuicers, blenders en drinkflessen. Kortom, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een gezondere levensstijl. Ga eens langs en laat je adviseren door de gespecialiseerde medewerkers!

mo bicep Nutrition store

Mo Bicep, de populaire sport vlogger, heeft vorige zomer een prachtige Nutrition Store geopend aan de Tolburgstraat. In deze toffe winkel kun je terecht voor persoonlijk advies en de beste nutrition. Zo weet je zeker dat je jouw doelen deze herfst gaat behalen!

Health advies breda

Health Advies is wederom een supplementen winkel in het centrum van Breda. Het personeel adviseert je met alle plezier over alles op het gebied van sport en voeding. Wat deze winkel uniek maakt, is dat ze hier persoonlijke voedingsplannen en trainingsschema's voor je maken zonder extra kosten! Hier ontdek je hoe makkelijk het is om met hun hulp jouw doelen te behalen. 

odin supermarkt

Bij Odin vind je altijd de meest biologische en verantwoorde kwaliteitsproducten. Ze kopen de producten direct in bij bijvoorbeeld boeren, tuinders en bakkers. Zo weet je hier altijd precies waar de producten vandaan komen, wel zo fijn toch? 

New Fysic

Wil jij graag afvallen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is NewFysic misschien wel iets voor jou. Je wordt hier persoonlijk begeleid, krijgt supplementen op natuurlijke basis én je boekt gegarandeerd resultaat. Samen met het team van deskundigen ga je aan de slag om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden!

Infraligne

Bij Infraligne kun je sporten, maar dan op een heel andere manier dan dat je gewend bent; je sport hier namelijk liggend in een infrarood cabine. Hierin verbrand je binnen een half uur al 1200 (!) calorieën. Dit gaat dus vele malen sneller dan sporten in een sportschool. Bovendien heeft  het allerlei andere voordelen. Infrarood heeft namelijk een dieptewerking op het lichaam wat ervoor zorgt dat de bloedsomloop sneller gaat en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Boven alles krijg je door de opgewarmde spieren veel minder last van spierpijn! Wat wil je nog meer?

WOUT & CO

WOUT & Co is dé winkel voor groenten, fruit en andere delicatessen. De producten zijn altijd van hoge kwaliteit en vol van smaak. In de winkel zelf word je altijd vriendelijk geholpen door Wout en zijn familie! Hier staat de klant altijd op één. Kortom: een winkel vol met lekkere en verse vietamientjes!