Tags: Thank god it's friday, dit weekend in breda, weekend

Events in en rondom Breda: Pasen!

Geef je paasweekend een leuke draai door naar een de verschillende evenementen in Breda te gaan. Ook deze week lichten wij de leukste evenementen uit. Je hoeft dit weekend zeker niet stil te zitten, want er is genoeg te beleven in het gezellige Breda! 

Follow the bunny, he has the chocolate!

VEGAN PAASLUNCh Bij Black & White kafé


Begin je lange paasweekend goed met een overheerlijke Vegan Paaslunch! Geniet in twee gangen van hartige en zoete gerechtjes om te delen; waaronder bananenbrood, vers fruit, Italiaanse groentespies, soepje, choco-loco balls en meer. Gezellig samen met je lief, familie en/ of vrienden. Wie neem jij mee?

PAAS - WEEKENd vier je bij chocolat!

Proef het seizoen! De keukenbrigade van Chocolat heeft een exclusief Paas-menu samengesteld met heerlijke voorjaarsproducten voor zowel lunch als diner. Bij ontvangst krijg je nog een feestelijk glaasje bubbels om helemaal in de stemming te komen. 

AMERICAN BEER CELEBRATION 2018


American Beer Celebration; de tweede editie komt eraan! Ook dit jaar vier dagen lang genieten van de beste Amerikaanse bieren. Met meer dan 250 bieren van tientallen brouwers zullen de revue passeren. Iedere dag wisselt de kaart continu met een grote variatie in stijlen en herkomst. Daarnaast kun je bij Zeezicht altijd goed je honger stillen en meer.

TINA'S SONGFESTIVAL Bij Flamingoos


Net als de lente begint ook het Songfestival te kriebelen bij Flamingoos, daarom staat goede vrijdag in het teken van het aankomende Eurovisiesongfestival. Tina draait deze avond de winnaars van de afgelopen 62 edities én natuurlijk de nummers van de deelnemers van dit jaar! Leef je uit en heb een spetterende avond bij Flamingoos.

SPETTERENDE PAASDISCO 

Ook de kleinste onder ons hoeven dit paasweekend niet stil te zitten! Vrijdag is er weer een spetterende Paasdisco bij zwembad Sonsbeeck! Deze keer komt DJ Peerke voor jou de nieuwste hits uit 2018 draaien. Ook zijn er leuke spellen en activiteiten. Liggen jouw zwemspullen al klaar?

Biergarten


30 & 31 maart is Biergarten Breda terug met een wel heel bijzondere editie! Een "easter special" waarbij er in volle glorie in de schaduw van de Grote Kerk genoten kan worden van lentebokbieren, prachtige livemuziek en fingerfood. Dé succesformule voor een echte Bredase Biergarten.

DISCO BALL MET WIPNEUS & PIM Bij Studio 076!

Zin in een ouderwets avondje uit? Disco Ball neemt je mee terug in de tijd! Zaterdagavond nemen Wipneus & Pim plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s. 

VOUTE AVOND bij het zwarte schaap; KARAOKE NIGHT 3.0


Na het overweldigende succes van de eerste twee Voute avonden, staat zaterdag de derde editie gepland! Wederom een avond waarin onontdekt talent prachtige odes zal brengen, afgewisseld door een feestelijk hitje. 

PAASBRUNCH IN DE KAPEL


Pasen vier je samen bij Hotel Nassau Breda. Op 1e en 2e Paasdag verzorgt Hotel Nassau Breda een uitgebreide paasbrunch in De Kapel. Het is dé gelegenheid om met familie en vrienden te genieten van een unieke belevenis op historische bodem. Ook zijn er voor de kleintjes onder ons verschillende activiteiten zoals een springkussen en paaseieren zoeken!

22E POBPARADE

Tijdens het Paasweekend, zondag 1 en maandag 2 april 2018, trekt voor alweer het 22e jaar op rij de POBparade door het centrum van Breda. De POBparade wordt georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda) en door de kenners gezien als een van 's lands grootste, gezelligste en gratis te bezoeken muzikale kroegentochten, niet gebonden aan stijl of stroming. De binnenstad van Breda wordt in het paasweekend weer overspoeld door lokale, regionale, landelijke en soms zelfs internationale muzikanten, én natuurlijk de vele muziekliefhebbers. 

SLOW PaasBrunch Belcrum



Schuif op eerste Paasdag met de kids gezellig aan bij Maritz Slow Food Belcrum voor een heerlijke Paasbrunch. Verwen je door een huis aperitief van cava, grapefruit siroop gegarneerd met rozemarijn, groene aspergesoep met dille olie en gerookte zalm snippers. Verder zijn er óok nog meerdere keuzes voor de kinderen. Kijk hier voor meer informatie. Voor iedereen wat wils tijdens Pasen!

PAASEIEREN ZOEKEN IN HET DONKER!

Kom jij eieren zoeken bij Zwart? Als je aan Pasen denkt, denk je aan eieren zoeken. Maar wat nou als de eieren in het donker verstopt zijn? Kom Eerste Paasdag naar Zwart Breda waar ze 's middags diverse paasactiviteiten voor jong en oud organiseren. Sluit de dag af met een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner in het donker. Voor meer informatie over deze speciale middag kijk op de website.

WE LOVE IBIZA FAIR PAASEDITIE - 5 YEAR CELEBRATION



De We Love Ibiza Fair is een moderne lifestyle market met meer dan 90 creatieve en unieke standhouders onder één dak. Bij Strand Binnen | STRND hangt er maandag een ontspannen sfeertje . Je kunt er volop shoppen, workshops volgen, genieten van de diverse entertainment en socializen onder het genot van een hapje en drankje bij de food trucks en gezellige beach bar.