Flamingoos

St. Janstraat 5, Breda

Flamingoos is de gezelligste kroeg van Breda gelegen midden in het centrum in de St. Janstraat tegenover de H. Antoniuskathedraal.… Read more

Flamingoos is het gezelligste mix café van Breda, waar homo's en hetero's elkaar ontmoeten en ongedwongen samen een drankje drinken. Overdag een gezellig borrelcafé en 's avonds een feestcafé voor iedereen, hetero, homo, bi en transgender. De kroeg is sfeervol ingericht met warme kleuren en achterin het café kun je via de openslaande tuindeuren naar de overdekte binnentuin. Heerlijk om te zitten in de zomer, maar ook in de winter erg aantrekkelijk doordat deze verwarmd is en je lekker weg kunt kruipen in de grote zitbanken met vele kussens. Daarnaast is het in de zomer heerlijk ontspannen op het vernieuwde kleurrijke buitenterras met het mooiste uitzicht van Breda op de Heilige Antoniuskathedraal.

De kroeg leent zich tevens ideaal voor feesten en partijen, waarbij vooraf afspraken gemaakt kunnen worden met de bareigenaar omtrent prijs, muziek, DJ en catering. Onze huis DJ maakt van ieder feestje een spectaculaire avond die je nooit meer zal vergeten. 

Regelmatig zijn er optredens van Nederlandstalige artiesten en dit najaar in hoofdzaak iedere maand op vrijdagavond. Momenteel geopend van donderdag t/m zondag maar vanaf medio oktober opent Flamingoos ook haar deuren op de woensdagavond.   

St. Janstraat 5, 4811ZK Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.