Te doen in Breda: de week van het Nederlandse bier, dansen, voetbal en heel veel food!

Dit weekend in Breda zijn er leuke dingen te doen zoals de Champions Leaque finale, Technotheek in de Graanbeurs, brouwerijdagen bij De Beyerd en een theeproeverij. Maar dit weekend mag jij het foodtruckfestival in Etten-Leur zeker niet missen! Kijk hieronder voor meer informatie! 

it's friday, time to go make stories for monday 

FOODTRUCKFESTIVAL FOODSTOCK, BRABANTPARK ETTEN-LEUR

Vrijdag tot en met zondag kan je genieten van eten, drinken en muziek in Brabantpark in Etten-Leur! Er staan circa 25 foodtrucks met Surinaams, Italiaans, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch eten en nog veel meer! 

CHAMPIONS LEAGUE FINALE

Deze zaterdag is dé champions league finale en deze, hopelijk mooie wedstrijd, kun je live zien bij Restaurant Old Dutch.  

TECHNOTHEEK 2018

Zaterdag is er weer een spetterend feest in De Graanbeurs en zal The Horrorist je meenemen naar de basics; intieme vibes, early rave en knipperende flitsers. Naast de Amerikaanse veteraan, The Horrorist, zul je deze avond doorbrengen met muziek van Deep Dimension, Frank Kvitta en Roes. 

BIRTH OF JOY + SUPPORT IN MEZZ

De rockers van Birth Of Joy staan deze zaterdag in de Mezz! De band wordt beïnvloed door 60/70 psychedelica en blues, maar ook door invloeden van stoner, grunge en punk! Bij het maken van hun nieuwe album 'HYPER FOCUS' zijn ze teruggegaan naar het begin en hebben zij deze zo simpel en live mogelijk opgenomen, zodat hun live-energie zo goed mogelijk te horen is. 

OPEN BROUWERIJDAGEN DE BEYERD


Wist je dat sinds afgelopen donderdag de week van het Nederlandse bier is? De Beyerd viert dit samen met jou! Dit weekend zijn de open brouwerijdagen. Je bent hier welkom van 12:00 uur tot 16:30. 

THEEPROEVERIJ BIJ RESTAURANT LOFF


Thee staat niet alleen voor contact en verbinden, maar ook voor gezelligheid! Ga samen met je moeder, zus of vriendin naar de theeproeverij bij Restaurant LOFF. Deze proeverij is georganiseerd door Simon Lévelt, NOOK Breda en Restaurant LOFF. Kom hier alles te weten over de soorten, geschiedenis, zet- en bewaarwijze van thee. 

spanjaardsgat festival

Salsa, bachata en latin dansers verzamelen! Op zondag 27 mei is het tijd om die heupen soepel te laten draaien tijdens Salsa aan de Haven 2018. Van 13:00 uur tot 23:00 uur staat het Spanjaardsgat in het teken van Salsa. Met het verwachte zonnetje belooft het een top spektakel te worden.