Tags: Chasse Theater, Breda, Voorstellingen, cultuur, musicals, optredens

Chassé Theater presenteert programma 2016/2017

De programmering voor seizoen 2016/2017 van het Chassé Theater is bekend. Het programma bevat ruim 350 voorstellingen binnen alle disciplines van de podiumkunsten; van de grootste reizende musicals tot de meest gedurfde stukken voor de kleine zaal. Het programma staat vanaf vrijdag 6 mei op chasse.nl en vanaf die dag is het fonkelnieuwe seizoenboek ook verkrijgbaar in het theater. De voorverkoop voor Chassé Theatervoordeelhouders start maandag 9 mei a.s. om 11.00 uur. Andere belangstellenden kunnen hun kaarten kopen vanaf vrijdag 13 mei, 11.00 uur. Reserveren kan via chasse.nl en via een bestelformulier. 

Internationale Selectie, landelijke premières en een gloednieuwe Comedyclub 

Ook in seizoen 2016-2017 onderscheidt het Chassé Theater zich weer met diverse hoogtepunten. Zo zijn er wederom vier meesterwerken geselecteerd van makers met wereldallure in de Internationale Selectie. 

De Nederlandse première van de tintelfrisse nieuwe versie van de musical Hair, geproduceerd door Albert Verlinde en Joop van den Ende vindt plaats op zondag 25 september in Breda. Hierbij kunnen ook vaste gasten aanwezig zijn om de rode loper te betreden samen met tout Bekend Nederland. Tot slot wordt in het Artiestencafé maandelijks de Chassé Comedy Club georganiseerd, waarbij bezoekers in een intieme setting kennis maken met nieuwe aanstormende comedians of gevestigde namen die nieuw materiaal uitproberen. 

Entreeprijzen

Om er voor te zorgen dat theater voor iedereen betaalbaar blijft, zijn de entreeprijzen nauwelijks  verhoogd. Daarnaast blijven de uiterst betaalbare lage rangen bestaan. Onder het mom van Chassé voor elke portemonnee zijn er onder meer series met reducties, het onbeperkt kleine zaalabonnement en de maandelijkse sirene sale.

Variatie van nieuw talent en oude bekenden

Het komend jaar wordt het 20 jarig jubileum verder gevierd in het Chassé Theater met vele festiviteiten, zowel nieuwe als terugkerende evenementen. Op het gebied van lichte muziek kan je genieten van oude bekenden zoals De Dijk, Vreemde Kostgangers (Henny Vrienten, George Kooymans & Boudewijn de Groot) maar ook nieuw talent zoals Typhoon.



Hetzelfde geldt voor het cabaret en Chassé Comedy Club. Dit jaar zullen er 6 á 7 nieuwe en bekende talenten optreden in het artiesten café waarbij de oude bekenden nieuw materiaal zullen uitproberen en nieuw talent hun kunsten mogen vertonen aan een select gezelschap.

In de grotere zalen zullen cabaretiers zoals Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Youp van het Hek, Wim Elzen en Freek de Jonge optreden.

Op het gebied van musicals kan men genieten van onder andere Ciske de Rat met Danny de Munk, Musicals in Concert en Hans Klok. 

Bijzondere verschijningen in het programma zijn onder andere de solo voorstelling Jihad wat over Syriëgangers gaat, een poppen musical gebaseerd op de Jeugd van Tegenwoordig, de Notenkraker on Ice en een mooi aanbod unieke voorstellingen uit de internationale selectie zoals Taner Le Temps, Menuet en Ad Noctum. Zowel Ad Noctum als Menuet zullen in Breda als premiere dienen voor Nederland.



Uiteraard is er veel meer te beleven naast deze kleine selectie van voorstellingen. Chassé heeft een gevarieerd programma voor jong en oud, voor ervaren theatergangers en nieuwe ontdekkers. Kom zeker een keer kijken en geniet van het aanbod van het Chassé Theater!

Geen kopie ontvangen van het nieuwe programma boekjes 2016/2017? Haal dan vanaf maandag jouw gratis kopie in het Chassé Theater.

Geniet hieronder van diverse previews van een kleine selectie van het programma!