Dit weekend in Breda! Breda Live, Bumperkluiven, Zonnig en meer!

We mogen dit weekend wederom niet klagen. Gelukkig is er genoeg te doen terwijl je lekker kan zonnen. Wat dacht je van Breda Live? Of Bumperkluiven? Er is natuurlijk nog veel meer te beleven in ons mooie Breda! Lees jij mee? Bekijk alle evenementen alle evenementen ook in de BredaCityApp.

Feestjes weekend!

Bumperkluiven

om langs bij Bumperkluiven 2018 op het veldje aan de Witte de Withweg in Boeimeer (Breda). Ontdek nieuwe smaken bij het brede aanbod aan foodtrucks, bestel één van de vele speciaalbieren of wijnen, neem plaats in de zon en... geniet van het kinder vermaak, zweefmolen, schiettent, muziek en theater! Er is aanbod voor iedereen en elke portemonnee. En weet je wat nu het leukst is? Het is gratis toegankelijk! Ben jij die te gekke foodtrucker die maar al te graag aansluit bij onze vreet-file? 

Vrijdag 6 juli 2018: 16.00 – 23.00 uur 
Zaterdag 7 juli 2018: 13.00 – 23.00 uur 
Zondag 8 juli 2018: 13.00 – 23.00 uur 

Breda Live

Breda Live bestaat dit jaar 10 jaar en dat betekent een extra groot feest! Met onder andere de artiesten Hardwell, Kensington, Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special, Ronnie Flex en André Hazes kan het niet anders dan een knalfeest worden. Breda Live brengt vrienden samen en laat je genieten van de beste acts van Nederlandse bodem. Daarnaast kan je op Breda Live genieten van het lekkerste lokale eten, Bredase Gastvrijheid en… niet één, maar twee dagen feest! 

Zonnig

Het weer in Nederland ademt ZOMER! Komende zondag alle zeilen vooruit voor weer een heerlijke editie met 28 graden en ZON! 

Elke zondag bij goed weer sluit je je weekend in stijl af bij Strand Binnen! Ijskoude Corona's, fruitige cocktails, lekkere food, een heerlijk terras, de beste house, de leukste spellen en een ton aan gezelligheid! Zomibo 2.0! 

Vieze Anita

Een jaar lang smachten op Anita is voorbij! Ik dompel me weer onder in een oase van kleur, kitch, chaos, maar vooral seks! Ik tover het Haveneiland om tot mijn paradijs, waarin een roze bril overbodig is. Let the Anita-magic do her trick!!

Laat het flirten beginnen, de komende weken verleid ik je langzaam tot een rendez-vous!! Laat me je verleiden, laat me je lokken, recht in mijn fatamorgana. 

Schrijf mijn naam (inclusief hartje) nu op in je agenda, 7 juli treffen wij elkaar op het Haveneiland: PIER 15 Skatepark.

HET BREDAAS SAXOFOON DUO BIJ HET ZOMERPODIUM 2018 IN DE GROTE KERK IN BREDA!

Het Bredaas Saxofoon Duo (BSD) werd in september 2017 opgericht door de Bredase saxofoondocent Bert Haan samen met Laetitia Hage-Kock. Na zijn conservatoriumopleiding klassiek saxofoon was Bert Haan lid van het Koh-I-Noor Saxofoonkwartet en het Sirius Saxophone Quartet. Daarnaast is hij ook als pianist actief. Laetitia Hage-Kock behaalde na haar saxofoonlessen op de Nieuwe Veste Breda het D-bijzonder examen. Daarnaast volgde zij diverse masterclasses aan de Selmer Saxophone Academy. BSD speelt geen jazz of pop, maar saxofoon-muziek vanuit de klassieke traditie. Tijdens het Zomerpodium worden sopraan-, alt- en baritonsaxofoon bespeeld, al dan niet met pianobegeleiding:

> Sonate van Johann David Heinichen (sopr-bar) > Inventie 13 van J S Bach (piano/alt-alt) > Duetten van Joseph Haydn en Wolfgang Amadeus Mozart (alt- bar) Aria – Eugene Bozza (alt-piano) > Improvisatie & Caprice van Eugene Bozza (alt) > La Malinconia van Henk Badings (alt-piano) > Black van Marc Mellits (bar-bar m.m.v. Dansproductiegroep Nieuwe Veste)