Brasserie Bardot genomineerd voor de Verkiezing van het Leukste Restaurant in de gemeente Breda!

Brasserie Bardot is genomineerd voor de Verkiezing van het Leukste Restaurant in de gemeente Breda. Het restaurant aan het Van Coothplein maakt daarmee kans om uitgeroepen te worden tot Leukste Restaurant van de stad en misschien wel van heel Nederland! Vanaf 28 januari kan er gestemd worden!

Brasserie Bardot in de running voor leukste restaurant!

Vanaf 28 januari tot en met 13 maart kan iedereen via www.restaurantverkiezing.nl stemmen op zijn of haar favoriete restaurant. Je mag daarbij per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen. Als stemmer maak je bovendien kans op leuke prijzen: een meet & greet met Miss Nederland tijdens het Award Festival op 15 april 2019, een luxe hotelovernachting voor 2 of een welnesdag voor 2.

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Restaurants maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Hetzelfde restaurant kan natuurlijk ook beide titels winnen. Daarnaast worden een provincie winnaar (op basis van aantal stemmen en waardering) gekozen en wordt tijdens de uitreiking op 15 april een landelijke winnaar bepaald. Restaurants met een gemiddelde score van 9 of hoger winnen bovendien een Gold Award.