6x Herenmode in Breda

In Breda zijn natuurlijk enorm veel winkels. Wij hebben de leuke beste herenmodezaken uitgelicht in dit lijstje. Lees snel verder!

Shopping is the best medicine

Bastiaansen modestad

Bastiaansen Modestad is enorm: 2250m2 om precies te zijn. De mooiste collecties voor dames, heren en kids zijn verdeeld over 5 verdiepingen en 8 afdelingen. Elke afdeling heeft een eigen identiteit die volledig aansluit bij de collecties die er worden verkocht. Zo bieden ze je graag een totaalbeleving. Tussen het passen door kom je even tot rust in het Fashion Café. In ‘’t Stadshart’ kun je naast een heerlijke kop koffie ook terecht voor een gebakje of lunch. Chef Saskia tovert met gemak de lekkerste gerechten op tafel. 

PEB mode

PEB is een dames- en herenmodezaak gevestigd in ‘t Sas. Dit hippe winkelhofje bevindt zich net naast de Grote Markt midden in het centrum van Breda. De collectie van PEB bestaat uit een mix van bekende en minder bekende merken samengesteld met oog voor detail, materiaal en kwaliteit. Het doel is om net datgene te brengen wat zich onderscheidt van de rest, zonder naar het extreme te gaan. Loop gerust eens binnen en laat je verrassen! 

Tresanti

TRESANTI moedigt alle mannen aan trouw te blijven aan hun aard en een beetje temperamentvol, ijdel en verleidend te zijn. Laat je door niemand vertellen dat dit niet zo is. TRESANTI heeft geen boodschap aan heilige boontjes. Dat is waarom er een stukje ‘zonde’ in elk kledingstuk zit. Voor de echte man die zijn kleine ondeugden omarmt, omdat hij weet dat deze hem onderscheiden van de rest. Voor de man die deze ondeugden kent, koestert en zelfs benadrukt.

Superdry

Superdry is een spannend en modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage Americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

Michael & Giso 

Het assortiment van Michael & Giso bestaat uit pakken, trouwpakken en overhemden geheel op maat. De maatvoering gaat verder dan alleen centimeters, ze meten ook lichaamsstanden voor de ultieme maatpak ervaring. Ongeacht lengte, gewicht, bouw of stand zorgen ze voor een plooiloos pak geheel op maat en naar smaak samengesteld.  

Pakkenfabriek

Bij PakkenFabriek vind je een uitgebreide collectie pakken, shirts en accessoires. De collecties zijn met de grootste zorg samengesteld door onze fashion-experts. Je krijgt altijd eerlijk advies van onze fashion-experts. Dat betekent dat de medewerkers het ook zeggen als iets je minder mooi staat. Zo weet je zeker dat je de blits maakt als je geslaagd bent.