3 buitenfilms bij Chassé Theater

Zin om naar de film te gaan, maar niet om binnen te zitten met het mooie weer? Kom in de zomer van 2016 films kijken in de openlucht op het achterplein van het Chassé Theater! Wat is nou leuker dan op een zwoele zomeravond onder de sterren naar de beste films kijken?

Op vrijdag 19 augustus start om 21.30 uur de film "The broken circle breakdown". Vrijdag 26 aug draait om 21.15 uur de film "Amy". De laatste film wordt vertoond op vrijdag 2 september om 21.00 uur - "Wild Tales". Toegang is gratis en de buitenbar is 45 minuten voor aanvang van de film geopend.


Buitenfilm arrangement
Verzekerd zijn van de beste plaatsen en fijne stoelen om in te zitten? Boek een arrangement en wij leggen u in de watten zodat u extra kunt genieten van de film! Wij zorgen voor comfortabele strandstoelen en een tafeltje met daarop een heerlijk flesje wijn, sangria of speciaal bier. Natuurlijk mogen de popcorn en nacho's ook niet ontbreken!

vr 19 aug | boek hier uw arrangement
vr 26 aug | boek hier uw arrangement
vr 2 sep | boek hier uw arrangement

Te boeken per 2 personen voor € 6,25 p.p (incl. een strandstoel, 1 consumptie p.p., popcorn en nacho's)

The broken circle breakdown
The broken circle breakdown vertelt de love story tussen Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve. Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend, Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten. Raak je daar samen door als je zo verschillend bent? Of laat de liefde je in de steek als je ze het meest nodig hebt? 

regie: Felix Van Groeningen / met: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Nell Cattrysse / België en Nederland 2012, 111 min. / Nederlands gesproken

Amy
De film Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

De met een BAFTA bekroonde regisseur Asif Kapadia (SENNA, Beste Documentaire) maakt met AMY een modern, aangrijpend en onmisbaar portret. Gebruikmakend van nooit eerder vertoond archiefmateriaal en tot nu toe onbekende nummers, schildert hij een fascinerend beeld van ‘the girl behind the name’.

regie: Asif Kapadia/Verenigd Koninkrijk 2014, 127 min./Engels gesproken/Nederlands ondertiteld

Wild Tales
Wild Tales is een zwarte komedie over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Regisseur Damián Szifron laat in een serie wilde, absurde en komische verhalen zien tot welke barbaarse acties de mens in staat is wanneer het kookpunt wordt bereikt.

regie: Damián Szifron/met: Ricardo Darin, Óscar Martínez, Darío Grandinetti/Spanje 2014, 122 min/Spaans gesproken/Nederlands ondertiteld