13 x inspirerende vergaderruimtes

Breda en omstreken laat zich weer van zijn veelzijdigste kant zien. Vergaderen kan op de gekste en tofste locaties in en rondom Breda. Het wordt steeds belangrijker om in een inspirerende omgeving te vergaderen. Wij hebben de meest leuke, mooiste en bizarre vergaderruimtes voor jou op een rij gezet!

be inspired!

Old dutch

Old Dutch is verdeeld in drie delen en heeft  twee ingangen. Via de ingang aan de St. Jansstraat kom je terecht in de Sports Bar waar je live sport kan volgen op zes schermen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ‘Skyboxen’ waar grote groepen een sport naar keuze kunnen volgen aan een taptafel. Je kan hier vergaderen in een van deze zalen gecombineerd met jou favoriete sport!

More-Itz

Bij More-Itz kan je ongestoord vergaderen in een aparte zaal. In deze gezellige sfeer aan de jachthaven kan je en genieten van de prachtige omgeving en vergaderen! Win-win situatie!

STRND

Hartje Breda -in het industriële pand van de voormalige Renault-garage- opende Strand Binnen in 2013 zijn deuren. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé zomerse evenementenlocatie van Brabant, met evenementen en personeelsfeesten en de mogelijkheid om te vergaderen.

Binnen Breda

Eten en drinken bij Binnen Breda is altijd bijzonder. In dit unieke pand aan de Haven, de oude bierbrouwerij van Breda kun je ongestoord vergaderen. Binnen Breda heeft vier verdiepingen met ieder een eigen karakter en uitstraling. De spiegels – aangebracht tussen de originele 18e-eeuwse balken zorgen voor een unieke ruimtelijke beleving. 

Mirabelle

Restaurant Mirabelle is doorlopend geopend voor een lekkere kop koffie of thee, een koude of warme lunch en een gezellige borrel. Bij Mirabelle ben je van harte welkom voor high teas en high wines en kun je met grote gezelschappen terecht voor evenementen, vergaderingen, borrels, lunches en diners. Ook kan je het eten combineren met de vergadering. Zo vergader je niet met een lege maag!

Halte 48

Halte 48 is een sprankelend, jong bedrijf met grote ambities. Met professionele en inspirerende workshops voor iedereen en een geweldige hoge, lichte locatie in de verhuur die op de meest functionele manier inzetbaar kan zijn als de oplossing voor uw ruimteprobleem. En dat alles centraal gelegen aan de Tramsingel in Breda, op loopafstand van de Bredase singels en haar centrum.

Breepark

Breepark biedt een wisselend aanbod aan evenementen, beurzen en festivals. Zowel in- als outdoor. Met daarnaast verschillende vaste elementen: congres- en vergaderzalen, megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon, Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms, en een natuurgebied met allerlei sportmogelijkheden.

SEafoodbar de trapkes


Voor de beste gespecialiseerde visgerechten, service, prijs en sfeer, ben je bij Seafood Bar De Trapkes op het juiste adres. Dit sfeervol en prachtig ingerichte restaurant biedt ook de mogelijkheid tot het huren van ruimtes voor je vergadering, workshop, training, etc. Bij de Trapkes kun je vergaderen in een inspirerende setting, midden in het centrum van Breda aan het water. 

Hoeve Galderzicht

Waar is Hoeve Galderzicht een bijzondere locatie voor? Een “gouden“ bruiloft, personeelsfeest of communie. Zij ondersteunen je graag in je organisatietalent met de mogelijkheden. Reserveer één van de zalen met aangrenzend terras, of borrel aan onze gezellige bar.

Brandpunt

BRANDPUNT is de ontmoetingsplek in hartje Breda door haar energieke mix van cultuur en ondernemen, een winkel met unieke producten en een goede kop koffie of thee. Een ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken.

Dennenlucht

Je bent van harte welkom om bij Dennenlucht Breda een pannenkoek te komen eten. Om 10:00 uur gaat het restaurant open en kan er een vers kopje koffie met gebak besteld worden. Deze vergaderlocatie kan je perfect combineren met een wandeling.

Je mag altijd zo bij ons binnenlopen om te kijken of er een tafeltje vrij is maar van te voren reserveren is gewenst en op drukke dagen bent U zeker van een tafel.

Lunchroom de uitdaging

De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat. In dit sfeervolle pand kun je genieten van heerlijke gerechten. Er wordt gewerkt met verse, eerlijke producten en waar mogelijk, afkomstig uit de regio. De Erkerkamer is o.a. geschikt voor vergaderingen, workshops en trainingen. In deze gezellige lunchroom wordt je uniek en gastvrij geholpen door mensen met een beperking. 

Black & white kafé

Black & White KAFÉ is een hippe, trendy locatie waarin we de mix maken van strak en gezellig. We serveren heerlijke koffies en Healthy ontbijt en lunches. We hebben de beschikking over een ruime binnentuin waarin je vanaf april ook heerlijk buiten kunt zitten. Er zijn meerdere vergaderruimtes beschikbaar. Bij deze unieke vergaderlocatie heb je ook de mogelijkheid om mee te doen met de yoga-lessen! Zo ben je weer helemaal zen!