Yirga

sint annastraat, 19c, Breda

In een van de oudste historische straatjes van Breda, de Sint Annastraat, zit Yirga. Elke dag maken wij daar de allerlekkerste koffies, thee, en koken wij met zoveel mogelijk biologische, of op een andere goede manier geproduceerdeproducten. Alles is huisgemaakt van taart tot ketchup! Read more

In een van de oudste historische straatjes van Breda, de Sint Annastraat, zit Yirga. Elke dag maken wij daar de allerlekkerste koffies, thee, en koken wij met zoveel mogelijk biologische, of op een andere goede manier geproduceerdeproducten. Alles is huisgemaakt van taart tot ketchup!

Wij serveren elke dag de mooiste koffies die we kunnen vinden. Wij willen jou de kop koffie laten drinken die je nooit eerder proefde en waarvan de smaak echt het verschil maakt.
Normo microroastery Antwerpen is vanaf dag één onze grootste leverancier van koffie. Daarnaast hebben we elke maand de lekkerste en meest bijzondere koffies van de beste branderijen ter wereld via The Coffeevine. 

sint annastraat, 19c, 4811 XK Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.