Rosa Breda

Boschstraat 66, Breda

Rosa Breda is een winkel die zich specialiseert in heerlijkheden. Wij verkopen de overheerlijke bonbons van BoBo's Bonbons, onze eigen koffie, verse thee en prachtige wijn. Read more

Rosa Breda is een winkel die zich specialiseert in heerlijkheden. Wij verkopen de overheerlijke bonbons van BoBo's Bonbons, onze eigen koffie, verse thee en prachtige wijn. 

Wij houden van alle lekkere dingen in het leven en genieten hier dan ook met volle teugen van. Na vorig jaar onze webshop BoBo’s Bonbons te hebben gelanceerd weten we het zeker, dit willen we blijven doen! We gaan dan nu ook een stapje verder; een winkel openen op onze eigen manier. Robert staat in de winkel bonbons te maken en legt ook graag uit waar hij mee bezig is. Samantha adviseert je graag over de verschillende combinaties drank en spijs, en stelt graag een leuk door jou uitgezocht cadeaupakket samen. 

Alle bonbons en chocolade producten maken wij zelf, in de winkel. Doordat we ze zelf maken zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft personaliseren. Dit kan niet ter plekke gemaakt worden, maar wel besteld worden voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid of gezellig samenkomen.

Loop voor meer informatie eventjes binnen en we helpen je graag!

Ook zijn wij een samenwerking met Robert Hoogland van Hoogland Wijnimport aangegaan. Hij heeft voor ons een mooie selectie wijnen gemaakt die aansluiten op de bonbons of kazen in de winkel.

Voor koffie en thee ben je hier ook aan het goede adres. Onze vers gebrande koffie en verse thee ruiken niet alleen heerlijk maar smaken ook nog eens fantastisch.

Kortom, genoeg om van te genieten.

Tot snel!