5x héérlijk thuis borrelen

Wat een opluchting! De zaakjes in dit lijstje blijven gewoon open voor afhaal. Zo heb jij rond de feestdagen toch nog iets speciaals op tafel staan. Dus, ook zin in een heerlijke borrel(plank) met misschien wel een lekker wijntje? Lees dan snel verder... Borrelen maar!

Latour

Genieten van Latour, maar dan bij jou thuis. Dat kan met de verschillende borrelplanken! Van (verg)eet- alles-planken tot de Say Cheese; de meest luxe kaasplank die je in je leven tegen gekomen bent. Of wat dacht je van de Save the Salami! Heel veel hammetjes en salami's... perfect voor de vlees liefhebber! Tip voor kerst: je bestelt bij Latour ook heerlijke kaasfondues, die je thuis alleen nog maar even hoeft op te warmen. Smullen maar!

Kaatje Jans

Heerlijke borrelpakketten, kaasplankjes of belegde broodjes... Dat is wat er op het menu staat bij Kaatje Jans. Ook je favoriete vers gebrande nootjes kun je nog steeds online bestellen; deze hoef je dus niet te missen! Daarnaast ben je hier voor een kaasfondue vanaf 2 personen aan het goede adres.

Rosa 


Yes! Ook Rosa Breda blijft gewoon geopend voor afhaal en bezorgen. De eerlijke kaasjes, prachtige wijnen, eigen koffie en thee én de bonbons van BoBo's zijn hier allemaal nog steeds te bestellen. Rosa verwent je graag met met deze delicatessen tijdens deze decembermaand!

Hendrik en marcella

Hendrik en Marcella noemen zich niet zomaar dé kenners in kaas en delicatessen. Je koopt hier namelijk allerlei soorten binnen- en buitenlandse kazen, maar ook charcuterie, vers gebrande nootjes en allerlei ander lekkers. Zo stel jij in de winkel zelf een kaasplankje samen!  

SOUK

Het team van Souk staat in deze gekke decembermaand nog steeds klaar om ons van alle lekkere hapjes te kunnen voorzien. In de webshop kun je jouw eigen borrelplank samenstellen met je favoriete hapjes, ideaal! Benieuwd wat je hier allemaal kan verwachten? We schreven er laatst een foodblog over, die kun je hier lezen.