het Tuinhuis van Charlotte

Wolfslaardreef 95, Breda

5/ 5

Het Tuinhuis van Charlotte heet u van harte welkom! Even tot rust komen na een wandeling in het bos of een ontdekkingstocht op de boerderij. Wij bieden u graag de gelegenheid om te genieten van een verse kop koffie met een stuk huisgemaakte taart. Of – vo… Read more

Het tuinhuis van Charlotte is dé plek op Boerderij Wolfslaar om te genieten van een verse kop koffie met een stuk huisgemaakte taart of een heerlijke lunch. Even tot rust komen met familie of vrienden na een wandeling op het landgoed of een ontdekkingstocht op de boerderij, bij ons zijn liefhebbers van goed eten en drinken aan het juiste adres. 

Met een prachtig uitzicht over de weilanden met paarden is het volop genieten voor de natuurliefhebbers. De kleintjes kunnen lekker buiten in de zandbak spelen en in de winter vermaken ze zich in onze kinderhoek. 

Wolfslaardreef 95, 4834SN Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.