7x Hotspots voor koffie in de Baronie

Even tot rust komen tijdens een dagje in de Baronie? Dat kan met een heerlijk kopje koffie met iets lekkers bij een van deze leuke koffietentje.

BUT FIRST, COFFEE

KIOSK 1854

Kiosk 1854 is een koffie- en broodjeszaak in Etten-Leur. Je vindt er diverse soorten koffie van Cook & Boon, verschillende soorten thee en warme chocomelk. Daarnaast vind je er allerlei vers belegde broodjes.

koffie bij teun

Kwaliteit en gastvrijheid staan bij Koffie bij Teun voorop. De koffiebonen variëren in bijzondere smaken en aroma's, zodat ze altijd de mooiste koffies kunnen maken. Van de theesommelier mogen ze alleen verse thee op de perfecte termperatuur schenken, en dus doen ze dat ook. Met liefde worden er mooie ontbijtjes gemaakt, supersized tosti's of lekkere bites. 

coffeelicious

In 2014 bereikte Coffeelicious de eerste plaats van de Misset koffie top 100, het bedrijf kreeg de prijs voor de beste koffie van Nederland. Coffeelicious staat daarom ook bekend om hun geweldige koffie, en de lekkerste ontbijt- en lunch mogelijkheden. Wil je genieten van een heerlijke kop koffie, ontbijt of lunch in een huiselijke sfeer? Dan ben je bij Coffeelicious op de goede plek!

ja! breda

JA! Breda is een gezellig en eigentijds ingerichte lunchroom. 's Morgens kun je terecht voor diverse soorten koffie, drie verschillende soorten huisgemaakte chocomel of verse thee in 11 verschillende smaken. Ook kun je terecht voor verschillende soorten zoete lekkernijen, en twee verschillende soorten ontbijt. Tevens beschikt JA! Breda in de zomer over een gezellig terras in hartje centrum Breda. 

brandpunt

BRANDPUNT is dé creatieve hotspot van Breda, met een dynamische mix van koffie, winkel en creativiteit. Ga eens langs voor een goede kop koffie of thee in een relaxte omgeving, of loop even binnen in de shop voor een leuk cadeau. BRANDPUNT heeft een mooi aanbod van unieke producten en design, veelal zelfgemaakt of persoonlijk op maat gemaakt. 

coffee time 

Coffee Time is een koffiebar en lunchroom in Ulvenhout. In een huiselijke sfeer worden de koffiebonen dagelijks vers gebrand. Zo ben je verzekerd van een (h)eerlijk kopje 100% virgin koffie! Naast koffie heeft Coffee Time ook lekkere, eigen gemaakte taarten en soepen. 

het tuinhuis van charlotte

Het Tuinhuis van Charlotte is een warme en gezellige plek op Boerderij Wolfslaar in Breda. Je kunt er genieten van een heerlijke kop verse koffie met een stuk huisgemaakte taart. Daarnaast kun je ook nog genieten van een lekkere lunch. Kom lekker tot rust na een wandeling bij Het Tuinhuis van Charlotte!

espressobar stedelijk museum

Voor een heerlijke kop koffie kun je terecht bij Espressobar Stedelijk Museum. De koffie staat voor kwaliteit, duurzaamheid en fairtrade. Naast een kopje koffie kun je ook genieten van een stuk taart. Buiten een Espressobar is er ook nog een winkel waar je unieke en leuke cadeau- en designartikelen kunt kopen.