6x lunchen in Breda

Wie geniet er nou niet van een heerlijke lunch? Of het nou een salade, broodje of een warm gerecht is, tijdens de lunch is er enorm veel mogelijk. Waar je in Breda terecht kunt voor een smakelijke lunch lees je in dit lijstje.

lunch time

Restaurant De Overkant

Bij Restaurant De Overkant kun je genieten van een zeer uitgebreide lunchkaart met dagverse salades, talloze broodjes en heerlijke warme gerechten bereid door de chef Joey van Breugel. Je luncht hier in een enorm gezellige sfeer. 

Het Tuinhuis van Charlotte

Op Boerderij Wolfslaar vind je Het Tuinhuis van Charlotte. Hier kun je met prachtig uitzicht over de weilanden genieten van een gevarieerde lunchkaart. Ideaal dagje uit met de kinderen, of gewoon heerlijk lunchen. Ook zijn er bij Het Tuinhuis van Charlotte zelfgemaakte punten taart verkrijgbaar, die erg smakelijk zijn.

Meneer Dijkstra

Meneer Dijkstra is de ontvangstruimte van Escape Room 076. Je bent welkom voor een kop koffie of natuurlijk een heerlijke lunch. De lunch is beschikbaar vanaf 15 personen, in combinatie met een escape room. Ook is het mogelijk om te borrelen voor of na de escape room.

Heeren van Breda

Heeren van Breda is een sfeervol café op de Grote Markt van Breda. Of je nou 's ochtends een kop koffie wilt drinken, 's middags wilt lunchen of 's avonds wilt borrelen, het kan allemaal! Met uitzicht op de Grote Kerk kun je hier ook genieten van een heerlijk speciaalbiertje.

Dennenlucht

Bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht kun je terecht voor heerlijke pannenkoeken tijdens de lunch. Ook is het mogelijk om 's ochtend een bakje koffie te komen drinken met een stuk gebak. Dennenlucht heeft zijn eigen speeltuin, dus het is ook de ideale locatie om met kinderen naartoe te gaan!

Publieke Werken

Zin in een biertje, wijntje of heerlijke whiskey? Dan ga je naar Eetcafé Publieke Werken! In het café is het altijd gezellig om te borrelen en in het restaurant kun je terecht voor een lunch of diner. Of dit nou met zijn tweeën is of met een groep, je kunt á la carte bestellen of kiezen voor een keuzemenu.