De Pauw in Pracht en Praal

Boschstraat 108, Breda

De schatkamer van de Pauw: Boeddha- en Hindoebeelden, (buikdans) kleding, lampen, wandkleden,wierook, klankschalen, zilveren sieraden, dromenvangers etc. Read more

Je waant je bij De Pauw in pracht en praal echt in het sprookje van 1001 Nacht. Het assortiment bestaat uit een grote collectie buikdanskleding, lampen, wierook, wandkleden, sieraden en veel, veel meer, in ruim 20 jaar verzameld tijdens vele reizen door Azie en Noord-Afrika. De buikdanskleding komt uit Egypte en Turkije en is prachtig te combineren met kleding, sieraden en accessoires uit o.a. India, Thailand, Indonesie en Pakistan. Zo kan je je eigen stijl creëren en is er voor elk budget iets te vinden. De Pauw is verkozen tot “de leukste winkel van Breda” met zowel het hoogste aantal stemmen als het hoogste waarderingcijfer. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! Vroeger was onze rugzak altijd te klein voor de vele prachtige spullen die we op iedere reis tegenkwamen. Met weinig zo lang mogelijk de wereld over, was jarenlang onze manier van leven. Tot, in 1992, onze dochter naar school ging en we besloten de wereld dan maar in huis te halen. Sindsdien gaan we zo kort mogelijk en komen met heel veel terug. Met liefde uitgezocht, het liefst bij de maker zelf. Deze bezieling is wat onze unieke combinatie van pracht en praal uit heel het verre en nabije oosten zo bijzonder maakt. Kostbaarheden die toch niet veel kosten, want iedereen moet er van kunnen genieten.

Boschstraat 108, 4811 GK Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.