Fop-Sjop (Fopshop)

Boschstraat 112, Breda

5/ 5

Het hele jaar door kun je bij Fop-Sjop in Breda terecht voor de leukste feestartikelen. Heb je je lolbroek aan en wil je iemand voor de gek houden met goocheltrucjes, stinkbommetjes of andere artikelen, dat kan ook. De fopartikelen zijn namelijk ook goed… Read more

Het hele jaar door kun je bij Fop-Sjop in Breda terecht voor de leukste feestartikelen. Heb je je lolbroek aan en wil je iemand voor de gek houden met goocheltrucjes, stinkbommetjes of andere artikelen, dat kan ook. De fopartikelen zijn namelijk ook goed vertegenwoordigd in de winkel. Naast deze artikelen vind je ook kostuums, pruiken, schmink en maskers. Kortom alles voor carnaval of een leuk themafeest! Voor feesten kun je hier ook heliumballonnen kopen of een helium fles huren. Fop-Sjop bedrukt voor feesten ook ballonnen en kan ook prachtige ballondecoraties maken.

Boschstraat 112, 4811GK Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.