Health Club Kickfit

Slingerweg 110, Breda

Bij Health Club Kickfit vindt u de sportieve, uitdagende en prikkelende activiteit die u zoekt! Kickfit heeft een gelijknamige workout ontwikkeld. De workout is een unieke mix van fitness en kickboksen. Een intensieve, leuke, toegankelijke en veilige workout voor iedereen! Voor een eerste kennismaking met het (kick)boksen is een bokszaktraining een ideaal begin. Naast het (kick)boksen worden er ook kracht- en conditietrainingen gegeven zoals circuittraining. Ook is er de mogelijkheid om vóór of na de training te ontspannen in "The Coffeelounge", waar o.a. lekkere koffie en gezonde verse sappen worden geserveerd. De afgelopen jaren heeft Kickfit zich gespecialiseerd in het aanbieden van sportieve diensten: personal trainingen, groepslessen en workshops! Bekijk ons complete sportaanbod op http://kickfit.nl/. Maak kennis met één van de groepslessen en meld je aan voor een gratis proefles via http://kickfit.nl/rooster-en-tarieven/. Be Fit, be KICKFIT! Read more

Bij Health Club Kickfit vind je de sportieve, uitdagende en prikkelende activiteit die je zoekt! Kickfit heeft een gelijknamige workout ontwikkeld. De workout is een unieke mix van fitness en kickboksen. Een intensieve, leuke, toegankelijke en veilige workout voor iedereen! Voor een eerste kennismaking met het (kick)boksen is een bokszaktraining een ideaal begin. 

Naast het (kick)boksen worden er ook kracht- en conditietrainingen gegeven zoals circuittraining, BBBB (buik, billen, benen, boksen) en Strength & Conditioning. 

Ook is er de mogelijkheid om vóór of na de training te ontspannen in "The Coffeelounge", waar o.a. lekkere koffie en gezonde verse sappen worden geserveerd.

De afgelopen jaren heeft Kickfit zich gespecialiseerd in het aanbieden van sportieve diensten: personal trainingen, groepslessen en workshops! 

Bekijk ons complete sportaanbod op http://kickfit.nl/.
Maak kennis met één van de groepslessen en meld je aan voor een gratis proefles via http://kickfit.nl/rooster-en-tarieven/

Be Fit, be KICKFIT!