De Beren Breda

Bavelseparklaan 5, Breda

Bij de Beren Breda kun je genieten van een uitgebreide lunch, een royaal diner of een gezellige borrel. Op de menukaart staat kwaliteit hoog in het vaandel. Op de kaart vind je vegetarische gerechten, klassiekers als spareribs en saté en seizoensspecialiteiten van de houtskoolgrill. Read more

Bij de Beren Breda kun je genieten van een uitgebreide lunch, een royaal diner of een gezellige borrel. Op de menukaart staat kwaliteit hoog in het vaandel. Op de kaart vind je vegetarische gerechten, klassiekers als spareribs en saté en seizoensspecialiteiten van de houtskoolgrill. 

De Beren Breda heeft daarnaast een uitgebreide drank- en borrelkaart én een sfeervolle bar die zich perfect leent voor een gezellige borrel. 

Door de ideale ligging naast de Kinepolis bioscoop, maakt De Beren Breda jouw avondje uit compleet. Geniet bijvoorbeeld van het unieke Beren Bios Arrangement: een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Bavelseparklaan 5, 4817 ZX Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.