Siri-Sorn Thai food

Akkerstraat 14 , Breda

Siri-Sorn is begon bij twee enthousiaste dames uit het Noorden en Zuiden van Thailand en hebben jarenlange ervaring met het bereiden van de mooiste Thaise gerechten. Allemaal vers gemaakt met liefde, plezier en aandacht en dat proef je! Read more

Siri-Sorn is begonnen bij twee enthousiaste dames uit het Noorden en Zuiden van Thailand. Ze hebben jarenlange ervaring met het bereiden van de mooiste Thaise gerechten. Alles is vers voor je bereidt met de originele Thaise kruiden. Omdat de dames in Thailand geboren zijn kennen  ze de smaak en hoe het echt moet zijn, gemaakt met liefde, plezier en aandacht en dat proef je terug in de gerechten bij Siri-Sorn!

Tijdens de Corona hebben wij twee jaar lang hard gewerkt met afhaal en bezorg vanuit huis. Omdat het zo druk werd, zijn we naar de Akkerstraat verhuist en hebben in 5 maanden verbouwing een fantastisch Thais restaurant gerealiseerd. Met de komst van versterking kunnen wij daardoor de kwaliteit behouden. 

Maak een culinaire reis door Thailand en laar je verrassen door de heerlijke Thaise gerechten.
Met ruime keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, die zich kenmerken door een prachtige balans van specifieke kruidenmengsels, specerijen en oliën, is er altijd wel een gerecht dat je smaakpapillen positief prikkelt.

In het restaurant willen wij een huiskamer gevoel creëren en daar zijn we zeker in geslaagd. Ben jij ook benieuwd naar de Thaise keuken? Kom gezellig langs bij Siri-Sorn of laat jouw bestelling bezorgen!  06) 14 75 20 29

Menu