Grand Café The Butler

Markt 8, Etten-Leur Netherlands

4.2/ 5

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Ons uitgebreid terras ligt zowel aan het Raadhuisplein als aan de Markt waardoor u bij ons op het terras altijd kunt genieten van de zon en het levendige uitzicht. Laat u ’s morgens verwennen door onze heerlijke verse huisgemaakte appeltaart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften. Geniet overdag van onze ruime lunchkaart, onze welbekende High Tea, High Wine of High Beer. ’s Avonds kunt u zich laten verrassen door ons 3 gangen keuze menu voor slechts € 27,50, hierbij heeft u altijd de keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten. Liever een compleet verzorgd avondje uit? Geniet dan van ons 3 gangen Bioscoopmenu inclusief bioscoopkaartje voor slechts € 29,00! Daarnaast kunt u de hele dag genieten van onze uitgebreide borrel en drankenkaart met altijd meer dan 60 speciaal bieren waarvan 10 van de tap. Kortom, The Butler is een echt Grand Café waar van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat altijd leven in de brouwerij heerst en waar u altijd terecht kunt voor een gezelligheid! Read more

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Ons uitgebreid terras ligt zowel aan het Raadhuisplein als aan de Markt waardoor u bij ons op het terras altijd kunt genieten van de zon en het levendige uitzicht. 

Laat u ’s morgens verwennen door onze heerlijke verse huisgemaakte appeltaart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften. 

Geniet overdag van onze ruime lunchkaart, onze welbekende High Tea, High Wine of High Beer. 

’s Avonds kunt u zich laten verrassen door ons 3 gangen keuze menu voor slechts € 27,50, hierbij heeft u altijd de keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten. Liever een compleet verzorgd avondje uit? Geniet dan van ons 3 gangen Bioscoopmenu inclusief bioscoopkaartje voor slechts € 29,00! 

Daarnaast kunt u de hele dag genieten van onze uitgebreide borrel en drankenkaart met altijd meer dan 60 speciaal bieren waarvan 10 van de tap. 

Kortom, The Butler is een echt Grand Café waar van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat altijd leven in de brouwerij heerst en waar u altijd terecht kunt voor een gezelligheid!

NIEUW: Escape Room at Home

2 – 4 Personen

Speeltijd 1 uur

Prijs € 37,50 inclusief 4 speciaal bier of een fles huiswijn.

HACKER EDITION

Je wordt gehackt en je data is gegijzeld door de hackgroep “de Vendetta’s”. Zij stellen jou voor een ultimatum… Betalen of alle data wordt verwijderd!

Botte pech of slecht beveiligd? Hoe dan ook: een hacker heeft zojuist al jouw persoonlijke gegevens in handen gekregen en versleuteld. De enige manier om ze terug te krijgen is door de code te kraken. Los samen met vrienden, familie of collega’s deze bloedstollende interactieve escape room op. Gewoon bij jou thuis!

Bestel de escape room en haal bij ons de enveloppe en drankjes op. In de envelop zitten hints om de code te kunnen kraken. Zorg voor pen & papier, een laptop met internet, stalen zenuwen en speel waar en wanneer jij maar wilt!

In samenwerking met Escape Now.

Te bestellen via info@thebutler.nl of appen naar 0683422200

€ 37,50 inclusief 4 speciaal bier of een fles huiswijn.

Afhalen op donderdag en vrijdag tussen tussen 12:00 – 17:00 uur

  • Biercafé, Borrelcafé, Bruincafé
  • Internationaal
  • 100 - 250 personen
  • Airco, Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Etten-Leur , Winkelhart Etten-Leur
  • Parkeergarage Centrum

Menu