3x Wijnhandels in Breda

Zin in een lekker wijntje, maar blijf je liever thuis dan dat je de deur uit gaat om bijvoorbeeld te genieten op het terras? Dat is geen probleem, want er zijn genoeg wijnhandels in Breda waar jij de lekkerste wijnen kan kopen. Wij lichten er in dit lijstje graag 3 toe!

Working from nine to wine

Plaisir du vin

Van je hobby je beroep maken? Daar heeft Paul, eigenaar van Plaisir du Vin, ervaring mee! Na ruim 24 jaar voor grote importeurs te hebben gewerkt, is hij zo'n 5 jaar geleden zijn eigen zaak begonnen. Bij hem in de winkel kan je terecht voor heerlijke wijnen en hij helpt je graag bij het vinden van de juiste fles. Hier vind je meer dan 1200 (!) flessen, dus zeker voor ieder wat wils!

Wijnkoperij Henri Bloem

Bij Henri Bloem helpen ze je met alle plezier aan de lekkerste wijn voor bij dat ene gerecht of die ene gebeurtenis. Ze zijn hier van mening dat goede wijn niet duur hoeft te zijn. Liever niet de deur uit? Geen probleem, bestel je wijn simpelweg via de website.

Dames Pellens

Dames Pellens staat voor velen in Breda bekend als de 'wijnbar'. Maar ze hebben de laatste jaren een metamorfose ondergaan naar restaurant. Maar wist je ook dat ze wijnen verkopen bij hun wijnkoperij in de Graaf Hendrik III-laan? Het assortiment is uitgebreid met een ruime selectie van over de hele wereld.