5x Sport zondag

Ben jij een echte sportliefhebber? Dan hebben wij voor jou een leuk lijstje in elkaar gezet voor aankomende zondag! Het is zondag een belangrijke dag voor Nederland als het om sport gaat. Max Verstappen rijdt zijn thuiscircuit in de Formule 1 om 15.00 en ons Nederlandse voetbalelftal speelt om 18.00 de 1/8 finale. Een volle oranje zondag. Weet je nog niet waar deze wedstrijden wilt kijken? Neem dan snel een kijkje door ons leuke lijstje. 

Baai 

BAAI is de spot aan het water in Breda waar je kunt genieten van een heerlijk drankje, het festivalsfeertje en lekkere food & bites. Zondag kun je bij BAAI eerst Max Verstappen zien schitteren op zijn thuiscircuit tijdens de Formule 1 en daarna de achtste finale van het EK voetbal tussen Nederland en Tsjechië kijken op grote schermen. De perfecte dag voor de sportliefhebber!

Publieke Werken 

Een biertje, een wijntje of één van de prachtige whiskies. Bij Publieke Werken is het altijd gezellig in het café. In het restaurant kun je gezellig lunchen of dineren met z’n tweeën of met een groep. Oranje kijken kan bij Publieke Werken in het café op 3 schermen! Ook in het restaurant kan je lekker een hapje eten met het EK op het beeldscherm. Scoren onze mannen? Dan ontvangen jullie een shotje en een lekkere snack van 't huis!

Café Lievense

Een fraai tijdloos bruin café, met een knipoog naar de traditionele Engelse pub. Poolen, darten, live sport kijken zoals op aankomende zondag. Het is dan weer sunday funday bij Cafe Lievense! Begin met Max Verstappen om 15:00 uur en blijf daarna hangen voor de achtste finale van het EK tussen Nederland en Tsjechië om 18:00 uur.

Playgrnd

STRND mixt met dit vernieuwde concept, PLAYGRND, een aantal activiteiten in een relaxte clubvibe. Kom zondag 27 Juni van 16:00 tot 23:00 onze oranje mannen aanmoedigen bij PLAYGRND - EK EDITIE. Met een biertje in de ene hand en een Ping Pong batje in de andere kun je zondag, bij PLAYGRND, op een GROOTS SCHERM de 1/8 finale bekijken!

Belcrum Beach

Belcrum Beach is HET stadsstrand van Breda, gelegen op het Haveneiland in de wijk Belcrum. Een plek om te relaxen met een drankje en een hapje, genietend van de zon, gezellig kletsen met je vrienden, luisterend naar muziek van een band of DJ, soms in een festival setting. Aanstaande zondag om 18:00 Nederlands elftal kijken op een groot scherm bij Belcrum Beach! Lekker onder het genot van een hapje en een drankje in je oranje outfit onze jongens aanmoedigen. Zijn jullie erbij?