7 x Vermaak in Princenhage

De Bredase wijk Princenhage is misschien wel de meest verborgen parel van Breda. In de schaduw van de eeuwenoude St. Martinuskerk schittert “t Aogje, dorp in de stad”. De sfeer is dorps te noemen met stadse allure. In deze wijk kun je ook heel veel leuke dingen doen en beleven! Wij hebben de leukste dingen uit Princenhage voor je op een rijtje gezet.

EEN HEERLIJK DAGJE ONTSPANNEN!

ZEZ MODE

Bij ZEZ Mode vind je de damesmode die bij je past! Van casual en sportief tot chique en klassiek, voor iedereen is hier wat moois te vinden. In een schitterend pand aan de Haagsemarkt in Princenhage presenteert ZEZ mode de nieuwste collecties kleding, schoenen en accessoires van veel bekende merken. Op de Haagsemarkt is het gratis parkeren, dus je hebt ook geen last van stress dat je snel terug moet naar de auto. Een heerlijk dagje ontspannen shoppen! 

HANS VAN DER LIST EYEWELLNESS

Hoe tof is het dat je en goed kunt zien en er tegelijkertijd heel mooi uit kunt zien? Dit is precies wat Hans van der List te bieden heeft. Er zijn maar weinig opticiens in en om Breda waar zoveel kennis over de gezondheid van ogen en oogmode onder één dak aanwezig is. Hippe en betaalbare merkbrillen sieren de wanden van de winkel. Wil je liever contactlenzen? Ook dan kunnen ze je hier perfect adviseren. Voor de mooiste brillen van Breda zit je hier goed! 

MARJAC HAIRSTUDIO

Als je haar maar goed zit! In Princenhage kun je terecht bij Marjac Haarstudio voor de beste knipbeurten van Breda. Alle wensen omtrent je kapsel worden hier vervuld. Zowel voor de man als voor de vrouw kun je hier terecht. Bij Marjac luisteren ze echt naar jouw wensen en het team van de beste kapsters zorgt ervoor dat je haar er altijd fantastisch uitziet! 

JEROEN VAN DER PUT (GOUDSMID) 


Deze prachtige zaak aan de Haagsemarkt 31 maakt sieraden bekijken en passen een ware belevenis zoals je die nergens anders beleeft. Jeroen en zijn vrouw Jolanda helpen je met alle liefde op zoek naar jouw droom sieraad waar je nog jaren van kunt genieten. Ook voor reparatie kun je hier terecht. Buiten prachtige sieraden verkoopt Jeroen van der Put ook mooie horloges. Kortom, voor iedereen wat wils!

KAATJE JANS PRINCENHAGE

Bij Kaatje Jans Princenhage kun je terecht voor de lekkerste broodjes, panini's en salades van Breda. Ze bieden zelfs een bezorgservice aan die ideaal is voor bedrijven. Ook broodjes afhalen is mogelijk. Maar ze bieden meer dan alleen broodjes! Kaatje Jans heeft een ruim assortiment aan Hollandse en buitenlandse kaas, tapas en salades, chocolade bonbons en truffels van Smits, fijne vleeswaren en eigen vers gebrande noten. Genoeg keuze dus!

kapper mario

De wijk Princenhage is geen onbekend terrein voor Mario en zijn zakenpartner Corné. Voorheen zat de zaak in het centrum van Breda maar toen zij een pand te koop zagen staan in Princenhage waren zij meteen om! Mario heeft al 35 jaar ervaring in de kapperswereld en weet dus precies hoe hij jou van het beste kapsel kan voorzien. Een nieuwe coupe kan bovendien compleet worden gemaakt met een mooie ketting en bijpassende armband of oorbellen. De veelal handgemaakte sieraden die Mario verkoopt maken uw look helemaal af.

CESTMOI'

Na 10 jaar lang gevestigd te zijn geweest op het van Coothplein is Cestmoi' verhuisd naar een grotere locatie in Princenhage, om zo de klanten nog meer kwaliteit te bieden. En kwaliteit bieden dat doen ze! In 2015 is Cestmoi' uitgeroepen tot beste instituut van Nederland. Een instituut dat de beste huidzorg en ontharingstechniek combineert met heerlijke ontspanning. Waar cliënten hun huidverzorging uit handen kunnen geven. Na een behandeling bij Cestmoi' loop je stralend de deur uit!