Technica Nova, persoonlijke service op topniveau!

Nog steeds niet toegekomen aan een goede bluetooth audio oplossing voor thuis? Of wil je weten wat er nou precies te doen is om de nieuwe QLED-schermen? Aan de Wilhelminastraat 34 word je geholpen met al je elektronica gerelateerde vragen. Naast de modernste beeld- en geluidsproducten die ze bij Technica Nova, aanbieden, beschikt het personeel hier ook over de kennis om je te helpen met allerlei vraagstukken. 

Dit is niet je standaard elektronicagigant


Dit is geen standaard elektronicagigant of webshop. Technica Nova bestaat al sinds 1934. Hoewel ze wel beschikken over een webshop ligt de focus vooral op de persoonlijke aanpak. Je kunt in de showroom op je gemak de designproducten bekijken of beluisteren. Vervolgens kun je bij het personeel terecht voor persoonlijk advies op maat. Hierna wordt je product volledig gratis bij je thuis geïnstalleerd, aangesloten en krijg je heldere uitleg over de werking ervan. Hier stopt Technica Nova niet, ook de nazorg service verlenen zij met plezier.

Technica Nova ontzorgd

Dat de kwaliteit van service in deze zaak zo goed is lees je online ook terug. Op verschillende kanalen wordt Technica Nova geprezen voor de geweldige service. De reviews liegen er niet om. Op vijfsterrenspecialist.nl waar bedrijven worden beoordeeld op punten als: goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie scoort Technica Nova een top waardering. Op basis van 370 beoordelingen heeft ruim 97% goede ervaringen met Technica Nova.