Ervaring en beleving centraal in de huiskamer van Technica Nova!

De nieuwste snufjes testen voordat je ze koopt? Of ga je verhuizen en wil je een goed plan op het gebied van geluid in je huis? Met heel wat ervaring op zak en de laatste kennis op het gebied van alles wat met beeld en geluid te maken heeft, is Technica Nova met haar showroom aan de Wilhelminastraat niet alleen een plek waar de koffie altijd klaar staat, maar ook als speciaalzaak sinds jaar en dag een begrip in Breda.

Een combinatie van jarenlange ervaring en kennis van de laatste technieken en snufjes

Gemakkelijk en snel online bestellen? Dat kan zeker! Ook bij Technica Nova, waar ze absoluut met de tijd meegaan. Daarentegen merkt Maurits, eigenaar van de specialist in audiovisuele totaaloplossingen, dat er veel mensen toch eerst willen zien, voelen, horen en ervaren wat voor product ze in huis halen. 

Eerst testen en ervaren in de nieuwe woonkamers bij Technica Nova

Electronica producten zoals een speaker of TV, gebruik je dagelijks en daarom is het belangrijk dat ze aansluiten bij je wensen en verwachtingen. Je geeft er immers één keer je geld aan uit en hoopt vervolgens dat ze toch even mee kunnen. Bij Technica Nova weten ze dat maar al te goed en spelen daar op in door de grote showroom aan de Wilhelminastraat. Hier kun je in de nagebootste woonkamers ervaren wat de kwaliteiten zijn van die ene TV of hoe de speakerset klinkt als je op de bank zit. 

De showroom is onlangs vernieuwd. Ben je nieuwsgierig geworden? Technica Nova is maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 9.30 uur (maandag vanaf 13.00 uur) en de koffie staat klaar!