Studenten eten donderdag gratis bij De Kapitein!

Ben jij student? Dan kun je deze actie van De Kapitein zeker waarderen! Aankomende donderdagavond 2 november zijn studenten namelijk van harte welkom om gratis te komen eten! Schuif je studieboeken aan de kant en maak een avond vrij voor een hapje, drankje en dansje bij Feestcafé De Kapitein.


Er wordt een sappige Kapitein Burger van de Brabantse weidekoe geserveerd, met frietjes en salade en een soepje vooraf. Heb je aansluitend nog zin in een feestje? Dan kun je lekker blijven hangen want al vroeg in de avond maken de DJ's en barcrew er een gezellig feestje van.

Erbij zijn is simpel! Op de Facebookpagina van De Kapitein tag je 5 vrienden in het desbetreffende bericht en like je de pagina. Let op! Reserveren is verplicht en kan via Facebook Messenger, WhatsApp of telefonisch via 0657828235 o.v.v. deze Facebook-actie.

Aanvang is om 18.00 uur of 20.00 uur. Grote tafels zijn geen probleem, dus kom gerust met een groep vrienden! De Kapitein vind je midden in het uitgaansgebied van Breda aan de Reigerstraat 22.