René maakt van de Huiskamer weer een echt bruin café!

Twee weken geleden heropende René café de Huiskamer aan de Haven. Wat ooit gezien werd als een opslaghok en keuken is nu een mooie, warme zaak waar je heerlijk kunt genieten van een borrel. René geeft een nieuwe uitstraling aan café Huiskamer en wij namen er een kijkje!

NIEUWE LOOK VOOR HET CAFÉ OP DE HOEK! 


Aan de Haven vind je de gezellige Huiskamer. Als je langsloopt krijg je al zin in een van de heerlijke biertjes die staan opgesteld in de kast voor het raam. Wat de Huiskamer nog meer bijzonder maakt is het grote terras aan de Haven. Deze heeft maar liefst 320 zitplaatsen, waar je ook nog eens de hele dag kunt genieten van de zon; het terras met de meeste zonuren 

VAN HET EERSTE EN LAATSTE ZONNESTRAALTJE KUN JE GENIETEN BIJ DE HUISKAMER

Wanneer je overdag naar binnen loopt kun je genieten van de rustige huiselijke sfeer. Wanneer de avond nadert gaat het volume omhoog en kunnen de voeten van de vloer. Of gewoon nog een spelletje spelen. Verder valt ons oog gelijk weer op de kast die je van buiten ook mooi kon zien. Naast deze inspirerende kast  is de muur achter de bar een echte eye-catcher van de zaak. Deze karakteristieke muur geeft de zaak een mooie bijzondere look. 


De Huiskamer is een bruin cafe met 90 vaste speciaalbieren en een aantal wisselende bieren. Deze komen van over de hele wereld. Wat helemaal uniek is aan deze zaak is dat het brouwerij-vrij is waardoor er zelf gekozen kan worden welke bieren er op de tap staan.

Café de Huiskamer heeft drie huisbieren op tap die speciaal voor de Huiskamer gebrouwen worden in de  kelder van Brouwerij St. Joris op de Grote Markt van Breda. Op dit moment hebben ze een wit, blond en een tripel van de tap. 

Het biertje wat wordt aangeraden door René, is de Goose Island IPA van de tap. Een heerlijk bitter biertje waarvan je kunt genieten tijdens het spelen van een spelletje dat je gewoon uit de kast kunt pakken. 


JONG EN OUD IS HIER VAN HARTE WELKOM!

Donderdagavond kun je hier gezellig deelnemen aan de spelletjesavond die iedere week een ander thema heeft. Dus wil jij onder genot van een lekker speciaalbiertje een spelletje spelen dan ben je bij de huiskamer aan het juiste adres! Mocht je nou geen zin hebben in een biertje dan kan je hier ook gewoon genieten van een van de vele andere drankjes die het café op de kaart heeft staan.