13x hotspots in Princenhage

Princenhage is een ontzettend leuk en gezellig stukje Breda. Voor wie nog nooit in Princenhage is geweest; het is echt de moeite om hier een middag rond te struinen. Princenhage werkt hier hard voor! Het winkelgebied is in opkomst en blijft vernieuwen, steeds meer leuke nieuwe zaken steken de kop op. Zo zal in 2018 Jeroen van Beijsterveldt slagerij Meat&More openen in Princenhage en is onlangs schoonheidssalon Cestmoi' van hartje centrum Breda verhuisd naar dit gezellige winkelgebied. Voor de echte liefhebbers hebben wij een lijstje gemaakt met hotspots in Princenhage, een hidden gem die je niet mag missen! 

ZEZ Mode

In een schitterend pand aan de Haagsemarkt vind je ZEZ Mode. Bij ZEZ vind je de nieuwste collecties kleding, schoenen en accessoires van bekende merken zoals Penn&Ink, YAYA, Via Via, Zhrill e.a.
Loop gerust binnen voor een kopje koffie aan de gezellig grote stamtafel!

Jeroen van der Put Goudsmit


Ervaren juwelier en goudsmid Jeroen van der Put begrijpt als geen ander dat je een sieraad kiest met je hart. De warme sfeer in de zaak aan de Haagsemarkt maakt sieraden bekijken en passen een ware belevenis. Jeroen en zijn vrouw verkopen merken als Fossil, Buddha to Buddha, Trollbeads, Tisento, AlCoro, Silk Jewellery, Quinn  en meer.

Don Qui-John


Don Qui-John is een Gasterij met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een goed restaurant. Een heerlijke plek om tussen het shoppen door even neer te strijken voor een gezellige high-tea of high-wine.

Eet & Bierlokaal Aogse Markt

Toe aan een biertje? Bij de Aogse Markt ben je aan het juiste adres! Bij eet & bierlokaal de Aogse Markt worden bijzondere bieren geschonken, zowel van de tap als op de fles. De bierkaart is met zorg samengesteld en ook een eigen bier; de Daelder, mag niet ontbreken. Het bierlokaal grenst aan het restaurant, wat deze locatie ideaal maakt om eerst te borrelen en vervolgens te dineren. 

MultiBoek


MutiBoek Princnenhage is een echte buurtwinkel, zo een vind je maar zelden! Boeken voeren de boventoon maar sinds een aantal jaar verkopen Wim en Netty ook thee, geurkaarsen, speelgoed en snoep. Een gezellige winkel waar iedereen welkom is voor een heerlijk kopje thee, goede service en een breed assortiment. 

Hans van der List Eyewellness

Oogspecialist Hans van der List bied een breed assortiment aan oog-mode en zorg. Van brillen en lenzen tot duikbrillen op sterkte. Bij Hans van der List wordt gebruik gemaakt van het Eyewellness care programme, een spaar-programma wat ervoor zorgt dat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan wanneer je toe bent aan een nieuwe bril. Goede service en persoonlijke aandacht staan voorop bij Hans van der List

Kaatje Jans


Het ruikt er altijd heerlijk, het water loopt je in de mond bij het zien van de etalage. Bij delicatessenwinkel Kaatje Jans vind je heerlijke lekkernijen. Van noten tot kazen en van vleeswaren tot vers belegde broodjes. Kaatje Jans is een winkel waarin sfeer, beleving en gastvrijheid samenkomen. 

Marijke's Haaridee

Marijke's Haaridee is een van de 100 Keune Ambassodor-salons in Nederland. Dit betekent dat het team op het hoogste niveau getraind wordt. De salon is top of the line, fris, mooi en professioneel. Bij Marijke's Haaridee ben je aan het juiste adres voor een behandeling op maat, iemands persoonlijkheid, gevoel voor stijl en gezichtsvorm moeten perfect passen bij de nieuwe coupe of kleur. 

La Barrique

Al sinds 1993 is La Barrique een begrip in Princenhage. Gespecialiseerd in single malt whiskey's zal de liefhebber hier zijn hart ophalen. Het totale assortiment van de slijter bestaat daarnaast uit vele soorten wijn, likeuren, port en diverse sterke dranken. Dit jaar bestaat La Barrique 25 jaar, met verschillende festiviteiten wordt dit gevierd. Denk hierbij aan; een whiskey festival, port proeverij en meer. 

Pol's Pattiserie & Ijs


Momenteel in winterslaap, maar vanaf maart weer open. Bij een bezoekje aan Princenhage mag je Pol's echt niet voorbij lopen. Met eigen gemaakt ambachtelijk ijs, ijstaarten en ijsbonbons is het een walhalla voor de zoetekauw onder ons. Tot maart kun je terecht bij bakkerij Pol van den Bogaert, voor meer lekkernijen. 

Cest Moi'


In het prachtige Princenhage vind je tevens Cestmoi', voorheen gevestigd op het van Coothplein in hartje centrum Breda. Het schoonheidsinstituut is onlangs verhuisd en een verrijking voor Princenhage. Bij Cestmoi' kun je altijd binnenlopen voor een vrijblijvende Face Mapping Analyse. De zaak straalt de perfecte combinatie uit van een warm welkom en klinische professionaliteit. 

Los Olivos

Bij Los Olivos kun je terecht voor de lekkerste Spaanse lekkernijen. Van huisgemaakte tapas tot overheerlijke Manchego en Jamon Iberico. Elke donderdag kun je hier het tapas-menu nuttigen, 4 hapjes en een drankje voor de schappelijke prijs van €14,50 per persoon! Een absolute aanrader voor de liefhebber.

Holly Jolly

Een walhalla voor de zoetekauw! Bij gespecialiseerde snoepwinkel Holly Jolly vind je tot wel 160 soorten snoepgoed! 33 verschillende nougat smaken en 33 soorten bonbons. Met een ruim assortiment suikervrij, glutenvrij en lactosevrije snoep is Holly Jolly uniek in haar soort. Tevens vind je hier ouderwetse soorten die bijna nergens meer verkrijgbaar zijn. Een verbogen pareltje in Breda welke absoluut past in de gezelligheid van Princenhage.