In het voorjaar opent Maddox de deuren aan de Grote Markt in Breda

In het voorjaar opent Maddox de deuren aan de Grote markt in het voormalige pand van Sumo. Maddox is straks geopend voor lunch, diner en borrel. 

Een moderne, warme variant op een moderne pub. Vol humor, zorgeloosheid en gezelligheid dat is waar Maddox voor staat. Jong tot oud ontmoet elkaar in een gezellige, stoere setting. Initiatiefnemers Jeroen Hersbach en Peter Beuving wonen beiden in Breda en hebben een achtergrond in horeca en vastgoedontwikkeling. De naam Maddox kozen zij met zorg: het is een van oorsprong Keltische naam voor jongens, meisjes en alles ertussenin. Dat past bij het idee dat iedereen hier welkom is.

Het interieur zal bestaan uit overweldigende trappen in combinatie met steen, koper, hout en planten. De dj-booth in het midden van het trappenhuis en de koperen ketels zullen Maddox een compleet eigen uitstraling geven.

Bij Maddox kun je terecht voor goed bier, goede wijnen en een assortiment aan klassieke cocktails. Veel comfort food op de menukaart, iets waar pubs om bekendstaan. Denk aan slowcooked food en vlees of vis van de Josper houtskoolgrill. Verwacht van Maddox alleen eerlijke ingrediënten en goede smaken.