Het lekkerste ijs eet je bij: 8x ijssalons in Breda en omstreken

Tijdens de zomer is er natuurlijk niets lekkerder dan een heerlijk ijsje. Maar waar krijg je eigenlijk het lekkerste ijs in Breda? We hebben daarom de ijssalons in Breda voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij naar toe voor het lekkerste ijs? 

geniet van je ijsje, voordat het smelt

pol's patisserie & ijs


Pol's Patisserie en IJs heeft haar deuren geopend aan de Haagsemarkt 30 in Breda. De zaak is van Paul en Talita van den Bogaert, die sinds 2005 ook Brood- en Banketbakkerij Pol van den Bogaert hebben overgenomen. 

Pol's Patisserie en IJs verkoopt eigen gemaakt ambachtelijk ijs, ijstaarten, ijsbonbons, verse Belgische wafels en donuts. 

IJSSALON BON APPETIT


Bon Appetit, de ijssalon van Breda, draait elke dag zijn ijs vers en biedt meer dan 50 smaken! Ook kan je terecht bij Bon Appetit voor heerlijke koffie, verse salades, sappen, tosti's en smoothies! Je kan direct meekijken in het ijslaboratorium waar het ijs vers wordt bereid. Bon Appetit bevindt zich op steenworp afstand van de gezellige Veemarktstraat, het Valkenberg park en de Grote Markt.

frezzo

Frezzo is een trendy Italiaanse ijssalon aan het Van Coothplein in Breda. Het ijs wordt iedere dag vers bereid in eigen keuken. Dagelijks liggen er tot 32 verschillende smaken in de vitrine. Er is voor ieder wat wils.

GUSTI FACTORY


De perfecte combinatie van lekker eten en drinken onder één dak. Voor het lekkerste ambachtelijke Italiaanse ijs (voorheen Toetie Froetie) en lunch van hoge kwaliteit moet je naar Gusti factory. Ook voor een echt kopje Italiaanse cappuccino, latte macchiato of espresso met een heerlijk taartje ben je aan het juiste adres.

Gelateria Prego

Lekkerder ijs is er niet te vinden in de wijde omgeving van Etten-Leur! Het ijs dat Prego verkoopt wordt gemaakt volgens traditionele Italiaanse receptuur. De hoeveelheid smaken enorm, van de klassiekers tot de meest gekke smaken.

Lin's Lounge & Chocolat Bar

Luxe koffie en thee lounge met Leonidas chocolade, taarten en gebak van Teurlings en WOW Cakes, koffie van Bacchi, thee van Or Tea? en zomers heerlijk ambachtelijk italiaans schepijs. Een zaak vol lekkernijen!

IJSSALON TOETIE FROETIE BREDA

Naast de vaste smaken wordt er ook regelmatig gewisseld met nieuwe smaken. Bij Toetie Froetie, dat al tientallen jaren is geopend in Breda, kun je overigens ook terecht voor heerlijke Illy koffie en Luikse wafels. De wafels worden warm geserveerd.

scoops

Hier kan je genieten van alle soorten ijs: Frozen Yoghurt, Schep ijs & Softijs. Frozen Yoghurt is de gezondere variant onder het ijs eten, het bevat minder suikers, calorieen en vetten.