Het weekend in en rondom Breda: Zeezicht Kaas Festival, Zer00's Heroes en veel meer!

Weekend! Aangezien de werkweek er al weer bijna op zit hebben wij voor jou een greep uit de leukste evenementen van het weekend hieronder op een rijtje gezet! Check alle evenementen ook in de Breda City App.

Weekend!

Zeezicht Kaas Festival 


Voor de echte kaasliefhebbers is er goed nieuws! Heel het weekend kun je van 12:00 tot 23:00 terecht bij Zeezicht voor een heus kaas festival.

Kaas kaas kaas wij houden ervan! Jullie ook? Het hele weekend vol met speciale kazen, kaasfondue, raclette, mac and cheese, pasta parmezaan en nog veel meer. Wie weet win jij de gouden kaasschaaf wel!

DE BIJTELS - WALKABOUT UNPLUGGED 


Vrijdag avond kun je om 22:00 gezellig onder genot van heerlijke covers van de De Bijtels het weekend inluiden bij Eetcafé Walkabout! Ze spelen alles van hedendaagse popnummers tot oude klassiekers en gezellige meezingers. Hoe dan ook gaat het een gezellige unplugged sessie worden!

JASPER ERKENS + SUPPORT Hij heeft een tijdje onder de naam ALTREGO gewerkt maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. 27 oktober keert hij terug onder eigen naam met ‘Drawing A Line’. Een tweede debuut, een nieuwe start. Voor dit album heeft Jasper samengewerkt met grootheden als Ellie Goulding, Rae Morris en Olly Murs. Wederom is zijn pure melancholische stem met rauwe emoties te herkennen uit duizenden.

Om vrijdag 20:00 is de kleine zaal van Mezz helemaal klaar om los te gaan.
Tickets zijn verkrijgbaar voor €9,50- op de website.

ZER00'S HEROES X MEZZ 


Zer00's Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen alle cool kids een Nokia en MSN hadden, de LOLcats geboren werden en je je telefoon met een zwier kon openklappen. Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond.

Zaterdag 23:00 gaat het dak er als vanouds helemaal af in Mezz!
Tickets zijn verkrijgbaar voor €8,- op de website.

FASHION EVENT SPRING/SUMMER 2018 


Zondag 18 maart is het weer zover, het halfjaarlijks Fashion Event van ZEZ Mode vindt dan plaats van 11:00 tot 16:00 uur. Gedurende de dag tonen mannequins je de nieuwe voorjaars- en zomermode. Je ziet alle trends, kleuren en modellen voor komend seizoen. Kom kijken en shoppen, geniet van een lekker hapje, drankje en heerlijke muziek!