Haal de lente in huis: 8x de leukste winkels voor lente items!

Nederland zou niet Nederland zijn als het in de lente niet zou regenen! Om de lente dan ook nog een beetje in huis te halen denken wij meteen aan kleurige bloemen! Zo haal je toch een beetje de lente in huis. Wil je langer genieten? Denk dan aan een schilderij! Wij hebben voor jou de kleurrijkste bloemisten en kunstwinkels op eén lijst gezet.

Haal de lente in huis!

MARIJN KROESE BLOEM & PLANT


Als je wel eens in het centrum van Breda door Halstraat loopt is deze winkel je vast opgevallen! Zij doen er namelijk veel aan om de aandacht van voorbijgangers te trekken met een etalage vol groen en kleur. Deze bloemenkenners weten van een mooi boeketje schikken en laten jou dag opfleuren!

MOSS

MOSS is een inspirerende winkel met bijzondere woonartikelen, bloemen en planten. Kortom; een winkel vol producten die je huis persoonlijk en sfeervol maken. Bij MOSS vind je unieke interieurvondsten, veelal gemaakt van stoere,natuurlijke materialen en ieder met een eigen verhaal. Alle producten zijn met passie uitgezocht en bijeen gebracht tot een verrassend en inspirerend geheel. De mooie bloemen en stoere planten maken de sfeer compleet.

THE YELLOW ISLAND BLOEMIST

De bloemenkunst van The Yellow Island is creatief, ontspannen, vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Verder hebben ze een eigen specifieke stijl. The Yellow Island werkt graag met de mooiste materialen zoals zijde bloemen, aardewerk en glaswerk. Kom gerust een keer kijken en laat je meeslepen. Ze hebben naast de bloemen, exclusieve woonaccessoires.

KUNSTHUIS

De Kunsthuizen zijn gespecialiseerd in toonaangevende moderne kunst uit binnen- en buitenland. Namen als Corneille, Lieverse, Innemée, Selwyn Senatori, George Heidweiller en vele anderen zal je in één van de vijf kunsthuizen tegenkomen. Een topcollectie van inmiddels bijna 10.000 kunstwerken die tussen de vestigingen kunnen rouleren. Naast aankoop kun je ook kiezen voor aantrekkelijke uitleen- of financieringsmogelijkheden.

BIJZONDER - SCHILDERIJEN & FOTOKUNST

Prachtige schilderijen en fotokunst op acrylglas en dibond! Laat je verrassen door de zeer uitgebreide collectie met diverse thema's, sferen, prijsklassen en formaten. Van kleiner tot zeer groot. Daarnaast zijn er unieke dressoirs, kastjes, vazen en andere mooie accessoires te vinden in deze winkel. Ze adviseren jou graag!

TRÈS ART

Bij Kunstgalerie Très Art vind je een zeer gevarieerde collectie van tenminste 50 verschillende binnen- en buitenlandse kunstenaars. Naast de vele schilderijen hebben ze ook een schitterende collectie beelden. Arian v.d. Hoeven, de oprichter van Très Art, staat altijd klaar voor een vrijblijvend advies. De galerie is centraal gelegen in het centrum van Breda.

VIA MIONI

VIA MIONI is een ruime winkel met een zeer gevarieerd aanbod. Een uitgebreide collectie kunst van circa 1850 tot heden. Schilderijen, tekeningen, grafiek en bronzen beelden. In de lijstenmakerij heb je keuze uit ruim 1600 lijstmonsters: modern, antiek, klassiek en een grote sortering handgekleurde Italiaanse lijsten. VIA MIONI is officieel dealer van Stas Kunstophangsystemen. Vanaf april is de stadstuingeopend met vele decoratieve objecten.

PRAKTIJK BERTIE HEALING COLORS


Bertie is een erg creative vrouw. De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het tekenen, schilderen en het maken van mozaïeken. Hierbij maakt ze gebruik van allerlei materialen. Ook bewerkt ze meubels en andere voorwerpen. Mijn werk is meestal zeer kleurrijk en heeft een krachtige uitstraling. Door het samenspel van kleur en vormen probeert ze er een harmonieus geheel van te maken. Een goede reden om de lente in huis te halen!