Foodblog: Partypan van Geert Kip

Ben jij ook helemaal klaar met die kaas en worst op verjaardagen? Geert Kip heeft daar de oplossing voor. Namelijk de partypan. Geert Kip biedt verschillende pannen aan om jouw verjaardag of andere gelegenheid helemaal compleet te maken!

Je kunt bij Geert Kip verschillende soorten pannen bestellen. Je hebt bijvoorbeeld een pan met kipkluifjes, met kipballetjes of een mix van verschillende soorten kip. De pan waar de kip in komt kun je gewoon in het stopcontact steken en zo kun je de kip makkelijk opwarmen. Echt ideaal voor als je een feestje hebt. 

Naast de partypan heeft Geert Kip ook nog veel andere dingen in hun assortiment. Zoals verschillende tapas gerechten, buffetten en nog veel meer. Ook hebben ze altijd wel meerdere aanbiedingen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Naast deze aanbiedingen kun je bij Geert Kip ook sparen voor 10 euro winkeltegoed. Dit kan doormiddel van hun kipzegels. Je krijgt een zegel bij elke 10 euro die u besteedt en bij 24 zegels is uw spaarkaart vol.

Voor meer informatie en het assortiment van Geert Kip kunt u gaan naar hun website.