Dit weekend in Breda: Cirque du Burlesque, Overslag Festival, K3 show en nog veel meer!

De weersverwachting voor dit weekend is zonnig én er staan weer genoeg leuke evenementen in onze agenda! Hét recept voor een goed weekend! Ga jij genieten op een terrasje in de zon óf heb je zin om te genieten van een toffe dinnershow, een festival in het havengebied van de Belcrum óf ga jij los in de CUE? Één ding is zeker: Vervelen is geen optie! Lees je mee?

Cirque du Burlesque

Cirque du Burlesque is een wervelende dinnershow in De Avenue. Betreed vrijdagavond 19 oktober, de wereld van Burlesque met de sfeer van het circus en laat je verwonderen. Waan je tijdens het dineren in een magisch circus waar alles mogelijk is. Een bruisende kleurrijke show met zang, verleiding, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een bijzondere avond uit met familie, vrienden of collega's. Let us entertain you, The Circus is in town!

THE CUE PRESENTS: SEFA & MORE

Dé nieuwste uitgaanssensatie van Breda en omstreken. Gevestigd in het voormalige pand waar o.a. Q-Nation en Bash legendarische tijden hebben neergezet is het nu tijd voor ‘’CUE BREDA’’. Deze vrijdag The CUE presents: Sefa, Vandalism and more! Vrijdag 19 oktober om 22.00 gaan we knallen in CUE met the one and only Sefa, vandalism, Cryogenic, Stampede en Project Sigma.

PIETER KLING INVITES CHOCOLAT

Kom op zaterdag 20 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur sfeer proeven bij slagerij Pieter Kling op de Burcht. Letterlijk proeven! Want chefkok Dorus Clement is aanwezig en bereidt heerlijke kleine gerechtjes met vlees van Pieter Kling. De gerechtjes worden gecombineerd met mooie wijnen van Mitra Slijterij De Burcht. Kortom, een culinaire middag die je niet wilt missen! Kom jij ook?

overslag festival 2018

Zaterdag 20 oktober is het tijd voor de tweede editie van Overslag! Een avontuurlijk festival van beeld én geluid, wat je op één avond langs de verschillende culturele broedplaatsen in het havengebied van de Belcrum brengt. Overslag vind plaats tijdens het slotweekend van BredaPhoto en biedt een selectie van bands, voorstellingen en exposities. Volg de route langs Belcrum Beach, STEK, Podium Bloos, Electron Breda en PIER 15 Skatepark en laat je verrassen door verschillende muziekstijlen, geniet van een drankje en ga 'to infinity and beyond'.

K3 Show

Sinds mei touren Marthe, Hanne en Klaasje met hun geweldige theatershow door Nederland. De tickets vliegen de deur uit en daarom zijn er twee extra shows toegevoegd: dit keer in Breepark! Zaterdag 20 en zondag 21 oktober komt Koningin Viola, K3 uitnodigen om op te treden tijdens het grote nectaroogstfeest in Vlinderland. Mottige Mot maakt echter van haar afwezigheid gebruik om de vlinders te bevriezen en de macht over te nemen in Vlinderland. Het wordt een spannend avontuur, maar uiteraard met veel humor en de allerleukste K3 hits! K3 kan jouw hulp goed gebruiken, dus zorg dat je erbij bent!