Dit zijn de leukste Spaanse restaurants in Breda

Cómo estás? Heerlijk genieten van de lekkerste Spaanse tapas en gerechtjes. Breda biedt veel verschillende plekken waar je kunt genieten van deze mediterraanse keuken. Wij hebben de 10 leukste en lekkerste plekjes voor Spaans eten in Breda voor je op een rijtje gezet!

LA CUBANITA 

La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas! In een unieke omgeving kun je genieten van de mooie dingen des levens. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan tapas: bijna zestig soorten sieren de kaart. Diverse vleessoorten, vis, vegetarische tapas en desserts maken de kaart compleet. 


SOL Y SOMBRA 

Sol Y Sombra biedt verschillende Spaanse tapas aan: naast de vlees en vis tapas hebben ze ook vegetarische tapas op de kaart staan. Voor iedereen wat wils! Kom dus gezellig borrelen en een hapje eten in Spaanse sferen bij Sol Y Sombra.

hacienda  

Geniet hier van onbeperkte tapas in dit gezellige en knusse restaurant. Ze serveren heerlijk authentiek Spaans eten. Je kunt kiezen uit wel 55 verschillende tapas. Neem heerlijk plaats in dit restaurant en geniet van al het lekkers wat Hacienda te bieden heeft!

Tamaran

Bij Tamarán staan 2 Spaanse heren in de keuken,  Spaans met een Canarisch tintje, waardoor de tapas Waardoor de tapas soms net wat anders zijn dan je gewend bent. Laat je verassen! Tamaran is sinds kort ook open voor ontbijt, naast de lunch en diner. 

FIGO

Figo staat voor Mediterraans genieten. Gezellig borrelen met kleine hapjes om te delen. Bij FIGO kun je terecht voor koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of Mediterraanse borrel. De kaart bestaat uit Mediterraanse delicatessen, luxe borrelplanken en kleine, warme gerechten om te delen. 

BAR COPA 

Bar Copa is gevestigd in een historisch pandje recht tegenover de Grote Kerk van Breda. Vroeger diende dit pand als kluis van de kerk, tegenwoordig bedienen zij heerlijk tapas uit aan de gasten. Zowel binnen als op het terras kan je uitgebreid borrelen. 

Tapasbar plan B

Bij Tapasbar Plan B gaan ze verder dan alleen tapas. Buitenom de Spaanse keuken kun je hier ook genieten van andere gerechtjes van diverse wereldkeukens. Bij Plan B zijn grenzen sowieso niet belangrijk: iedereen mag zich hier thuis voelen, wie je ook bent! 

GAUDIM

Catalaans eten en drinken, dat is genieten. Van mooie gerechten, eerlijke ingrediënten en pure smaken. Van ‘alles tussen berg en zee, ‘muntanya y mar’, zoals de Catalanen dat zeggen. En ook van een ongedwongen sfeer, goed gezelschap, echte gastronomie en vakmanschap. Catalaans genieten, dat is Gaudím

El quinto pino

Dit Spaanse restaurant aan de Nieuwe Ginnekenstraat serveert heerlijke tapas en paella's. De eigenaren Christina en Daniel zorgen ervoor dat het in dit restaurant aan niets ontbreekt! Geniet van de echte Spaanse patatas bravas of van Spaans stoofvlees. Dit kan niet anders dan een heerlijke avond worden bij El Quinto Pino!


LOS OLIVOS 

Bij Los Olivos, op de gezellige Princenhaagse markt kunt U terecht voor zelfgemaakte echt authentieke Spaanse tapas en gerechten. Ook serveert Los Olivos een selectie van de beste Spaanse wijnen. 


Mist er naar jouw mening iemand in dit lijstje? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@stappen-shoppen.nl!