De 10 Interieur & Lifestyle Stores

In Breda zitten vele leuke Interieur & Lifestyle winkeltjes en ieder zo zijn eigen smaak, daarom hebben wij voor jou 10 leuke winkeltjes op een rijtje gezet. 

INDUSTRIALZ FURNITURE 

Ruw staal, massief hout, lak en olie zijn de basisingredienten waar Industrialz mee werkt. Dit alles gecombineerd met passie voor interieur & design ontwerpen en maken wij nieuwe industriële meubels op maat in de breedste zin van het woord.

Naast maatwerk meubels kun je bij Industrialz de Winkel terecht voor gave industriele woonaccessoires en trendy interieur items.

New Vermont

Accessoires en meubels waar geen maat op staat. Pure materialen, soms geen tweede van te vinden. De sporen van de tijd zichtbaar. Zoveel warmer, intenser, sfeerbepalende. New Vermont is anders.
Als de Indian Summer. Onafhankelijk, vastberaden, tikkeltje eigenzinning. Loop niet met de massa mee, volgt een eigen koers. In het thuis als bij de buren, of ècht persoonlijk.

MOSS

MOSS is een inspirerende winkel met bijzondere woonartikelen, bloemen en planten. Kortom; een winkel vol producten die je huis persoonlijk en sfeervol maken. Bij MOSS vind je unieke interieurvondsten, veelal gemaakt van stoere,
natuurlijke materialen en ieder met een eigen verhaal. Daarnaast worden er interieurartikelen van bekende en minder bekende merken verkocht.

Mevrouw Janssen

een Life-Style winkel met een uitgebreid assortiment. Angela en Gerda, zijn de eigenaren beiden met dezelfde passie voor interieur en wonen. 

Inhuis Interieur

Binnen in de zaak overvalt je een overvloed aan meubelen, verlichting en accessoires. Door de indeling van het pand krijg je direct een indruk van hoe iets bij je thuis staat. Iedere interieur wens is te realiseren met het maatwerk dat InHuis levert. Een heerlijk adres voor de liefhebber van unieke, klassieke en eigentijdse interieurs.

Dille & Kamille

Dille & Kamille in de gezellige Veemarktstraat is hét adres voor onmisbare basics en fijne hebbedingen voor je huis, tuin en keuken. Natuurlijke eenvoud is hier de kern van de zaak. Buiten vóór de winkel vind je planten en tuinspullen. Binnen ontdek je alles om zelf te bakken, heel veel keukengerei, ovenschalen en servies, kleurrijke tafelkleden, keukenstoelen, badspulletjes, manden, houten speelgoed en nog veel meer.

De Toren Interieurs 

De Toren Interieurs is een toonaangevende, 2.000 vierkante meter grote interieurzaak in het centrum van Breda. De winkel is stijlvol ingericht met strak antiek en semi-moderne meubelen. Dit alles gepresenteerd in combinatie met kunst, verlichting en tapijten. Door het uitgebreide assortiment kan De Toren Interieurs een totaalconcept voor je woning aanbieden.

Spot 44

Voor de totstandkoming van onze producten maken we gebruik van de beste materialen in combinatie met perfect vakmanschap. We gebruiken veel ‘oude’ materialen en geven het een cool nieuw leven. Gepassioneerde mensen worden aan het werk gezet om aan uw vraag te kunnen voldoen. 

Raadhuisstraat 3 

Raadhuisstraat 3 is een interieur store in het Ginneken met een mix aan bijzondere woonaccesoires, prachtige stoffen, exclusief behang en speciale verf met natuurlijke pigmenten. In de store vind je diverse stijlen en sfeerbeelden waaruit je inspiratie kunt halen. Ieder bezoek is bijzonder omdat je in het assortiment altijd wel een aantal unieke eyecatchers tegenkomt.

Palma Breda

Palma Breda is de conceptboutique van Mascha Schaffels en Kiki Luijpen. Zij combineren hun liefde voor originele lifestyleprodukten, mode en styling en weten zo een unieke sfeer neer te zetten in hun winkel aan de Ginnekenweg in Breda.