Tags: Outlet, Sissy-boy, Houtmarktpassage , mode, fashion , Lifestyle , Woonartikelen , accessoires , kleding

Sissy-Boy Outlet vanaf vanmiddag geopend!

Sissy-Boy opent vandaag een outlet store in de Houtmarktpassage op nummer 30. Vanochtend werd nog de laatste hand gelegd aan de winkel naast de zonnestudio, maar vanaf vanmiddag 13.00 uur gaat de unieke mode en lifestyle winkel open voor publiek! 

Sissy-boy outlet open vol interieur, woonartikelen, mode en accesoires! 

Sissy-Boy heeft ruim 40 winkels in de Benelux. In Breda konden we al terecht bij de locaties op het centraal station en in de Veemarktstraat. Vanaf vandaag dus ook in de Houtmarktpassage, waar het komende jaar de outlet store nog te vinden zal zijn. Naast mooie en unieke kleding voor dames, heren en kinderen wordt in de outlet ook accessoires, woon- en interieur artikelen verkocht. 

Aan de Houtmarktpassage zal volgend jaar aan een grondige renovatie plaatsvinden. In de leegstaande winkelunits worden net als de Sissy-Boy outlet diverse pop-up stores geopend. Vorige week opende de Notenbar haar deuren al in het pand met een ingang aan de Ginnekenstraat 1a. Puur woondesign (19-21) en Cocoon Interieur (24-26) waren eerder al open. 

De passage wordt uiteindelijk een open, meer toegankelijke winkelstraat. De overkapping gaat onder andere weg en de gevels worden opgeknapt.