Breda’s Grote Wijnquiz

Zondag 19 maart organiseren Wijnbar Pinot en Henri Bloem de eerste editie van Breda’s Grote Wijnquiz!Om 14.00 zal de wedstrijd beginnen met een mini-masterclass “Vinificatie” gegeven door wijnboer Ron Langeveld van Dassemus uit Chaam. Goed opletten, want deze informatie behoort tot het quiz-materiaal!

Om stipt 15.00 zullen de quizformulieren worden ingenomen waarna de jury zich terugtrekt om te beoordelen welk team de beste antwoorden heeft gegeven, de meeste wijngebieden heeft herkend, de meeste wijnen goed heeft geproefd en beschreven; kortom: zich de grootste wijnkenner van Breda mag noemen en winnaar van Breda’s Grote Wijnquiz editie nr 1! 

De hoofdprijs bestaat uit een 6 gangen Tasting Menu voor 2 personen bij Wijnbar Pinot, en de runner-up gaat er met een mooie magnum-bubbel vandoor. Ook het team dat dramatisch onderaan eindigt laten wij niet met lege handen vertrekken: een mooie fles blauwe wijn is hun poedelprijs!

Inschrijven per team van 2, de kosten bedragen €15 p.p. incl wijn en hapjes. Er kunnen maximaal 20 teams meedoen en de teller staat nu op 16 dus mail snel naar reserveren@wijnbarpinot.nl als je nog mee wil doen!