Barlucca wisselt van eigenaar

Vanaf 1 mei 2017 zal Barlucca wisselen van eigenaar. Het restaurant wordt overgenomen door de huidige bedrijfsleiders David (32) en Robin (27). Het restaurant werd vijf jaar geleden opgericht door Mascha Schaffels en Jack Lambreghts, tevens eigenaren van Charelli. 


David en Robin zijn al vanaf de oprichting werkzaam bij Barlucca en hebben het restaurant altijd behandeld als hun eigen kindje. De droom van een eigen restaurant hadden ze al lang. "Toen de kans zich voor deed om Barlucca over te nemen hebben we deze met beide handen aangrepen", verteld het jonge stel. 


Barlucca is een Italiaans restaurant, waar je met elke portemonnee heerlijk kunt eten. Je kunt hier terecht voor een echte Italiaanse pizza of pasta, maar je kunt ook uitgebreid genieten verschillende gangen met mooie vis en vlees gerechten. Het restaurant heeft een sfeervolle en moderne inrichting, die na vijf jaar nog steeds van deze tijd is. David en Robin laten weten dat ze in de basis niets willen veranderen aan het restaurant, maar dat ze er wel hun eigen twist aan zullen geven - kleine details om de zaak warmer en meer eigen te maken.

We gaan in essentie niets veranderen aan Barlucca, maar we zullen er wel onze eigen twist aan geven.


Een van de veranderingen die het stel gaat doorvoeren is dat Barlucca ook op maandag haar deuren zal openen. Tevens zullen de mogelijkheden voor groepen, zoals vergaderingen, bruiloften of feesten, meer worden benadrukt. Barlucca heeft namelijk een grote zaal op de eerste etage, waar besloten gezelschappen terecht kunnen. 

Jack en Mascha lieten weten dat ze zich meer op Charelli en het privé leven willen focussen. Charelli werd al 35 jaar geleden opgericht en Mascha opende recentelijk de winkel Palma in Breda. 

we kijken met veel plezier terug op de tijd met Barlucca en het hebben het volste vertrouwen in David en Robin.