Acties én nieuwtjes bij Paaldansstudio & Dance Centre

In de loop van de komende weken zijn er weer een hoop toffe dingen te doen bij  Paaldansstudio & Dance Centre. Benieuwd naar wat die dingen zijn? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet!

Vanaf deze week ben je elke woensdagochtend van harte welkom voor de 'pole flow' lessen van 09:00 tot 10:00 uur! Kom binnen, drink een kopje thee en rek en strek de slaap uit je lijf; dat is nog eens relaxt wakker worden! Bij deze les werk jij aan je oefeningen uit een trainingsboekje om je dag goed te beginnen. Enthousiast? Wees er dan snel bij, er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Vanaf 2 November kun je bij de Paaldansstudio even helemaal tot rust komen; Anouk Mertens staat voor je klaar om jou een ontspannende massage te geven. Extra leuk: als je je massage boekt vóór 2 november betaal je slechts 20 euro! Ben je al lid van de studio? Dan kun je een massage boeken via de PDC app. Geen lid? Dan kun je boeken door een WhatsApp bericht te sturen naar dit nummer: +31 6 48185390.

Is zondag niet per se een rustdag voor jou? Kom dan eens vanaf 15 november een les volgen. Je kunt dan van 11:00 tot 12:00 uur een les Aerial Hoop volgen. Met deze unieke sport train je in een hoepel in de lucht. Een échte total body workout waarbij je sierlijk en krachtig zweeft.

Als je toch wat langer wilt uitslapen kun je een paaldans les volgen van 12:00 tot 13:00. Met deze leuke total body workout train jij je hele lichaam en krijg je binnen no time meer kracht, flexibiliteit én zelf vertrouwen.

Wil je boeken? Neem dan een kijkje op de site van de paaldansstudio.