Geslaagd? Dat moet gevierd worden! 6x leuke acties voor geslaagden in Breda!

Je hebt de examenuitslag al of je moet nog eventjes wachten, spannend! Maar om de spanning weg te nemen hebben de volgende zaken iets leuks voor jou geregeld! Krijg een gratis menu, dessert, een fles wijn mee naar huis of champagne in de club! 

you did it!

Colonie

Bij de Colonie op de Grote Markt eet je gratis als jij je diploma op zak hebt! De Colonie hangt voor jou de vlag uit! Op vertoon van je diploma of cijferlijst eet je gratis in juni en juli! Deze actie is geldig als je met twee betalende gasten komt die een hoofdgerecht gebruiken. Heb je al trek gekregen? Klik hier voor de menukaart en kijk alvast wat je kan gaan bestellen! 

Chocolat 

De vlag kan uit als je geslaagd bent en dat vier je natuurlijk bij Restaurant Chocolat! En wat krijg je mee naar huis? Een fles wijn! Zij serveren een speciaal 4-gangen examen verrassingsmenu voor €45,00 met de mooiste producten van het seizoen. Vermeld bij het reserveren dat je geslaagd bent!

Café Janssen

Geslaagd?! Tijd voor een feestje bij Café Janssen! Woensdag 13 juni haal je de hele avond flessen Moët Champagne voor €50,00! 

Bouvigne Paradijs

 

Bouvigne Paradijs ligt op de scheidslijn van het Mastbos, de ideale plek om te vieren dat je geslaagd bent! Bouvigne Paradijs verloot 3x een gratis menu, het enige wat jij moet doen is iemand taggen op hun Facebookpagina! 

MR SUSHI & MISS WOK BREDA

Mr Sushi & Miss Wok feliciteren de geslaagden met een kortingscode die te gebruiken is tot 21 juni! De kortingscode: GESLAAGD

Ribs Factory 

Even van de spanning ontkomen van je examenuitslag? Dat kan met heerlijke spareribs en burgers bij... Ribsfactory! Reserveer voor 13, 14 of 15 juni en als geslaagde krijg jij een dessert naar keuze! Wie neem jij mee?