8x culinair genieten in de Baronie

Heb je iets te vieren? Wil je goed en lekker uiteten in de Baronie? Dit is soms lastig kiezen, dus wij helpen je graag op weg! In dit lijstje vind je 8 restaurants waar je culinair kunt genieten van al het lekkers dat de Baronie te bieden heeft.

Goed en lekker uiteten in de baronie

Restaurant Zout & Citroen

In Oosterhout vind je Restaurant Zout & Citroen, gevestigd in het oude Koetshuys. Een monumentale locatie mét romantische tuin waar je heerlijk kunt genieten van de pure creaties van de keukenbrigade. Hier wordt zo biologisch mogelijk gekookt: ze gebruiken waar mogelijk biologische producten, tenzij het de smaak van het gerecht beïnvloedt. Pure smaak, dat is waar Restaurant Zout & Citroen voor staat!

Chocolat

Een unieke Franse keuken gecombineerd met Oosterse invloeden, dat is Chocolat. Het jonge team staat 6 dagen per week klaar om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Het zijn slechts sleutelwoorden, maar zeker de moeite waard om dit zelf eens te gaan ervaren. 

De Zwaan

Al voor de 23ste keer op rij onderscheiden met een Michelinster. Dat zegt genoeg, toch? De Zwaan is gevestigd in Etten-Leur, waar zij van dineren een ware beleving maken. De artistieke inrichting, de mooi opgemaakte borden, excellente smaken en het zeer brede aanbod aan wijnen maken het tot een onvergetelijke avond.

O&O

Een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten doe je bij Restaurant O&O. De gerechten vinden hun oorsprong in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan: een culinaire verkenningsreis. De ingrediënten die gebruikt worden zijn dagvers, seizoensgebonden en komen van de beste leveranciers. Dit restaurant staat dit jaar niet voor niet met een Michelinster in de Michelingids 2019, hier weten ze wat ze doen en hoe het moet!

Salon de Provence

Bij Salon de Provence zit je goed, en dat voel je. Mensen zien en ontspannen en zien genieten van het eten, dat is wat eigenaren Jan en Pauline belangrijk vinden. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk biologische producten, gecertificeerde vis en streekgerechten. Producten die altijd dagvers zijn. En dat proef je!

Van Ouds

Aan de rand van Bavel vind je Van Ouds: een uniek en authentiek restaurant waar je gastronomisch en gastvrij geniet. Pure gerechten met een moderne uitstraling en een klassieke bereiding, gemaakt van mooie dagverse producten. Je kunt hier kiezen voor a la carte gerechten of voor een menu van de chef. Voor ieder wat wils!

'T Jagthuijs

Voor een gastronomische en intieme lunch of diner ben je bij 't Jagthuijs in Ulvenhout op de juiste plaats. Hier beleef je een bijzondere culinaire beleving in een moderne setting. Alles wordt van begin tot eind bereid in eigen keuken. Originaliteit, ambacht, oog voor primeurs en vooral veel enthousiasme. Je vindt het bij 't Jagthuijs!

Restaurant Uijttewaal

Bij Restaurant Uijttewaal is geen dag hetzelfde. Geen vaste kaart, maar de seizoenen en het weer bepalen het menu. Daarnaast overleggen Sven en Lars (de broers Uijttewaal) graag over jouw wensen. Persoonlijker kan het haast niet! Alles draait hier om aandacht.