8x Schoenen shoppen in de Baronie

Je hebt nooit teveel schoenen, toch? Wij vinden van niet! En daarom benoemen we in dit lijstje 8 schoenenzaken in de Baronie waar jij een nieuw paar schoenen scoort. Van sneakers tot nette schoenen en van sandalen tot een mooi paar pumps. Waar ga jij voor? 

it's okay to be a little obsessed with shoes

Omoda


Bij Omoda vind je de laatste trends op het gebied van schoenen. Daarnaast shop je er veel verschillende accessoires: van tassen en portemonnees tot sjaals en mutsen. Ook heel leuk voor cadeautjes! 

Van arendonk

Deze winkel is een begrip in de schoenenindustrie! Ze verkopen tal van bekende merken als Nubikk, Sendra, Scotch&Soda en Floris van Bommel. Hier vind je alles wat je nodig hebt!

epic

Sneakerfanaten kunnen bij Epic hun geluk op! De nieuwste én unieke modellen van veel verschillende merken zijn hier te vinden. Sneakers maken jouw outfit af en daar weten ze in deze moderne zaak zeker raad mee. Daarnaast verkopen ze ook kleding en verschillende accessoires. 

shaboot!

Bij Shaboot! in de Sint Annastraat vind je schoenen die je nergens anders in Breda vindt. En dat maakt deze winkel juist zo leuk! Voor de inkoop van de schoenen gaan eigenaresse Claudia en haar dochter Briony naar Italië, dus met de kwaliteit van deze schoenen zit het ook wel goed.

Marlies shoes & more

In Baarle-Nassau is schoenenwinkel Marlies Shoes & More gevestigd. Naast schoenen voor jong en oud kan je hier ook terecht voor tassen in veel verschillende kleuren en maten en leuke accessoires. Ook leuk als je op zoek bent naar een cadeautje!

simply paul

Hier vind je misschien wel de meeste sneakers van Breda. Bij Simply Paul aan de Tolbrugstraat staan altijd meer dan 1500 (!) paar recente heren, dames en kindersneakers. Hier slaag je dus gegarandeerd! De sneakers hebben super leuke kortingen tot wel 50%.

Gulickx schoenen

Bij Gulickx schoenen vind je schoenen voor het hele gezin! Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht voor trendy en comfortabele schoenen van tal van bekende merken. Ze zijn daarnaast met altijd meer dan 150 verschillende modellen dé Gabor specialist van de regio.

VAN BOMMEL DAMES & HEREN

Dat Van Bommel prachtige en praktische schoenen heeft wisten we al, maar heb jij al eens een bezoekje gebracht aan deze adembenemend mooie zaken in Breda? De dameszaak is gevestigd in de Veemarktstraat en de herenzaken aan de Korte Brugstraat en de Grote Markt. Sneakers, hakken, nette schoenen... Hier vind je werkelijk alles!